Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na serwer - konto już istnieje

M.P_xD_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak wiele osób pewnie słyszało, ruszyła nowa edycja dość "sławnego" serwera HC  x.

Chciałem wejść, pograć itd... ale nie mogę gdyż po wejściu na serwer, chciałem się dopiero co zarejestrować i nagle : Nie możesz się zarejestrować, gdyż na twoim komputerze jest już zarejestrowane konto (coś takiego) a najlepsze jest to, że ja dopiero co wszedłem na ten serwer bo wcześniej miałem błąd z minecraft.net ale sam się naprawił.

Jakiś administrator tego serwera - bardzo proszę o odpowiedź...

Opublikowano

Ja myślę że trafiło się na osobę która miała takie same IP jak ty i się już na tym serwerze zarejestrowała.  W moim przypadku już tak było gdy próbowałem się zarejestrować to pisało że można maksymalnie 1 konto na IP gdyż w ogóle nie robiłem na serwerze konta. Spróbuj wejść na stronę serwera,  skontaktować się z Administracją i opisać im ten problem.

graphic.png                                                    

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...