Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 2# Artheia.pl - Autorski System Sklepów

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Malestii rok temu były już sklepy z dwoma stronami, ale ok.

Z doświadczenia wiem, że takie coś jest niewygodne, już lepsza by była 1 strona, ale powiększona.

tenor.gif

Opublikowano

Dodanie możliwości wyłączenia stron załatwi problem. Kolor interfejsu powala. Co skłania ludzi do tworzenia brzydszego interfejsu niż standardowy? o.O

Opublikowano

Dodanie możliwości wyłączenia stron załatwi problem. Kolor interfejsu powala. Co skłania ludzi do tworzenia brzydszego interfejsu niż standardowy? o.O

Jeżeli nie wystawimy itemów na 2 i 3 stronie to strony się nie pokażą 

Do oceniania jest system sklepów a nie interface gry który będzie zmianiany:)

Opublikowano

Było trzeba wymyślić bardziej oryginalna nazwę serwera a nie podobna do tego który Mizune czy jak im tam..

Opublikowano

Pisałem tutaj o opcji włączania/wyłączania stron, jako o powiększaniu okienka w przypadku wyłączonych stron...

Opublikowano

Waszym zadaniem jest pokazanie się z jak najlepszej strony, jeżeli jest coś nieskończone to po jaką cholerę zostaje to opublikowane? Szata graficzna to bardzo ważny aspekt, nie możecie go lekceważyć.

Z doświadczenia wiem, że powiększony sklep jest znacznie lepszy niż ten ze stronami - po prostu ludzie są na tyle przyzwyczajeni do standardowego rozwiązania, że nie zwracają uwagi na to, że są jeszcze inne strony.

Opublikowano

Waszym zadaniem jest pokazanie się z jak najlepszej strony, jeżeli jest coś nieskończone to po jaką cholerę zostaje to opublikowane? Szata graficzna to bardzo ważny aspekt, nie możecie go lekceważyć.

Z doświadczenia wiem, że powiększony sklep jest znacznie lepszy niż ten ze stronami - po prostu ludzie są na tyle przyzwyczajeni do standardowego rozwiązania, że nie zwracają uwagi na to, że są jeszcze inne strony.

Co do szaty graficznej w pełni się z Tobą zgodzę :)

Jeżeli strony sklepów nie sprawdzą się postaramy się aby wprowadzić shopy offline:)

Pozdrawiam @Tharel.

Opublikowano

nie polecam serwera po tej akcji co odjebali na Nestium

stare brudy wyjdą na jaw :)

jesteście zwykłymi oszustami i gdyby to zależało ode mnie to nie byłoby Was na mpc

ponieważ Ja jako porządny uczciwy user nie życzę sobie przebywać wirtualnie w świecie internetu z takimi oszustami jak Ty

xD

Opublikowano

nie polecam serwera po tej akcji co odjebali na Nestium

stare brudy wyjdą na jaw :)

jesteście zwykłymi oszustami i gdyby to zależało ode mnie to nie byłoby Was na mpc

ponieważ Ja jako porządny uczciwy user nie życzę sobie przebywać wirtualnie w świecie internetu z takimi oszustami jak Ty

xD

Wcale nie musisz polecać wolny wybór a my nie musimy reklamować się na mpc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wszystko spod rudej ręki jest szpetne i nie nadające się do czegokolwiek. 

Nie polecam, rdza aż się 'wylewa'.

Może i rude ale na poziomie lecz o tym czymś takim możesz tylko pomarzyć 

Pozdrawiam wasz mistrz:D 

@ Niedługo nowe rzeczy z serwera warto czekać mordy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...