Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z HLDJ

Topblizz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z HLDJ a mianowicie wszystko jest ok wbijam do gry wpisuję LA jest ok wyswietla muzyke wpisuję np. 5 i naciskam przycisk który ustawiłem w configu oraz w HLDJ "P" wbijam na boty wciskam P i dupa nic się nie dzieje. Proszę o szybką odpowiedz bo chcę potrollować trochu znajomych

Opublikowano

HLDJ często odmawia posłuszeństwa, polecam Ci zainstalować ten program [LINK], wszystko działa bez zarzutu, masz nawet filmik pokazujący jak z niego korzystać ;)

Opublikowano

HLDJ często odmawia posłuszeństwa, polecam Ci zainstalować ten program [LINK], wszystko działa bez zarzutu, masz nawet filmik pokazujący jak z niego korzystać ;)

czy w tym programie tez tak jest ze nacisnę sobię 5 w konsoli i wcisnę "P" i leci dzwięk czy trzeba wpisywać komendy pojedyńcza czy jakieś tam?

Opublikowano

Masz możliwość przypisywania różnych bindów, ale możesz też wybrać jeden przycisk, który będzie odtwarzał wszystkie dźwięki, o ile się nie mylę to domyślnie jest to "X" ;)

Opublikowano

Masz możliwość przypisywania różnych bindów, ale możesz też wybrać jeden przycisk, który będzie odtwarzał wszystkie dźwięki, o ile się nie mylę to domyślnie jest to "X" ;)

Mam taki sam problem co z HLDJ wszystko działa wpisuję la i np. 3 i nic nie działa ani pierdnij ani działaj. Nic nie reaguje.

Opublikowano

Pokazuje, że używasz komunikacji głosowej, ale dźwięk się nie odtwarza, czy w ogóle brak jakiejkolwiek reakcji?

Opublikowano

wczoraj bylo jeszcze ok dzis wbijam na MM wpisuje exec slam (wcześniej nacisłem START w slamie) i wpisuję la wyświetla listę wszystko ok wpisuję 3 i naciskam P tak jak wczoraj i dupa nie reguje nic 

Pokazuje, że używasz komunikacji głosowej, ale dźwięk się nie odtwarza, czy w ogóle brak jakiejkolwiek reakcji?

Opublikowano

Dziwne, powinno przynajmniej wyświetlać Twój nick, sprawdzałeś, czy przypadkiem przycisk odtwarzający nie zamienił się znów na domyślny, czyli "X"?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z pogramem SLAM. Zrobiłem wszystko jak było w poradniku ale jak wchodzę do gry wpisuje w konsoli exec slam pisze "exec: couldn't exec slam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...