Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Artheia.pl - Pierwsza Mapa - Setao

Arkadioush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak w ogóle to zmieniłbym nazwę , bo kojarzy się z Atreją i żal dupsko ściska jak się patrzy na nazwy i widzi jedno - kompletny brak kreatywności... Tym bardziej kiedy ktoś postawi literkę w innym miejscu...  Nie mówiąc o reszcie. 

Co do mapy - nic specjalnego. Bardzo podobna do wielu innych na innych serwerach , bo takież własnie mapy setao już od dawna występują jako zamiennik atlantydy. 

Lipa. Nie polecam. 

P.S żeby nie pisać postu kolejnego, i tracić czas - nie ośmieszaj się,  o tym co wypada a co nie, co jest na miejscu a co nie decyduję tylko ja , nie ty i nikomu , tym bardziej mnie tego nie zabronisz post_online.png Arkadioush

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Tak w ogóle to zmieniłbym nazwę , bo kojarzy się z Atreją i żal dupsko ściska jak się patrzy na nazwy i widzi jedno - kompletny brak kreatywności... Tym bardziej kiedy ktoś postawi literkę w innym miejscu...  Nie mówiąc o reszcie. 

Co do mapy - nic specjalnego. Bardzo podobna do wielu innych na innych serwerach , bo takież własnie mapy setao już od dawna występują jako zamiennik atlantydy. 

Lipa. Nie polecam. 

Tak samo mogę powiedzieć o serwerze mpc że jest nazwa podobna śmieszny argument:)

Niedługo pojawi się zapowiedź serwera, wtedy będziesz mógł nie polecać lecz takie teksty w tym momencie są nie na miejscu:)

Opublikowano

A czy tu gdzieś jest napisane że mapa jest na pokazanie umiejętności osoby która ją wykonała ?? 

Ja bym się wstydził takie gówno wstawiać.  :yay:

Opublikowano

Juz wole stara atlantyde, gdzie wiem, gdzie sa ziny-na jakich spotach. Mapa z dupy :v

Opublikowano

Na pierwszym screenie widzę zarysy innej mapy, ale nie pamiętam jak się nazywała. Mniejsza. Na drugim tak jakby m1, a na 3 coś może nowego, albo jeszcze nie odkrytego przeze mnie.

Tak jak pisano wcześniej screen minimapki to nie kilka godzin roboty, a pozwala na szybkie ocenienie :)

Pozdrawiam.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...