Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić rodzicom przyjaciela?

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Piszę ten temat z prośbą o was, bo nie mam żadnych pomysłów...

Przez ostatnie 3 tygodnie przychodzę do rodziców kumpla i nie dałem żadnego prezentu.

Trochę tak nie kulturalnie siedzieć tam, jeść i nie przynieść coś od siebie.

Mówię od razu - Jest to bogata rodzina, więc wszystko mają...

Zastanawiałem się nad kwiatami, alkoholem. :v

Proszę nie pisać o prezerwatywach, młotach, kosach, skinach w CS:GO itp.

Mam nadzieję, że moderator szybko ogarnie ten temat :)

Dziękuje za wyrozumiałość.

Opublikowano

­Problem w tym, że ciężko jest coś doradzić, jeśli nie znamy ich. Nie napisałeś nic o tym czym się interesują, etc, także ciężko coś wymyślić. W tym wypadku standardowo - alkohol, kwiaty, może jakieś słodkości.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja p*******...

Skoro wyżerasz im jedzenie, to może zrób zakupy...? Wiem, to bardzo dziwne, głupie, niecodzienne, ale może jednak warto spróbować?

ㅈㅈ.

Opublikowano

Przynieś im kosę pod rzebra xddd

A tak na poważnie to napisz do ilu ma być prezent. Bo jeśli sam jesteś zamożny to możesz im podarować jakieś ładne pióro za 100-200 pln.

Natomiast jeśli nie to kup im flaszkę lub słodycze. Z tego się każdy ucieszy chyba że jest odchudzającym się abstynentem.

Opublikowano

­Problem w tym, że ciężko jest coś doradzić, jeśli nie znamy ich. Nie napisałeś nic o tym czym się interesują, etc, także ciężko coś wymyślić. W tym wypadku standardowo - alkohol, kwiaty, może jakieś słodkości.

Hmmm... ;v Ojciec interesuje się autami AUDI, a matka hm... no nie wiem. xD

Ja p*******...

Skoro wyżerasz im jedzenie, to może zrób zakupy...? Wiem, to bardzo dziwne, głupie, niecodzienne, ale może jednak warto spróbować?

Trochę głupio wbić do ich domu i powiedzieć: "Proszę, zrobiłem zakupy dla państwa, bo wyżeram wam lodówkę".

Kup jakies dobre whiskey :D

Mogę, możesz mi podać jakieś.

Przynieś im kosę pod rzebra xddd

A tak na poważnie to napisz do ilu ma być prezent. Bo jeśli sam jesteś zamożny to możesz im podarować jakieś ładne pióro za 100-200 pln.

Natomiast jeśli nie to kup im flaszkę lub słodycze. Z tego się każdy ucieszy chyba że jest odchudzającym się abstynentem.

Max 50zł. :v Pióro... no nie wiem. Większość 3ma telefony i laptopy. 

Opublikowano

Głupio Ci kupić jedzenie, nie za bardzo wiesz czym się interesują, to kup jakiś drobny upominek i tyle. Czekolada, kwiaty, przywieszkę do kluczy, cokolwiek. ;_;

Opublikowano

Trochę głupio wbić do ich domu i powiedzieć: "Proszę, zrobiłem zakupy dla państwa, bo wyżeram wam lodówkę".

Trochę głupio jest codziennie chodzić do kogoś na krzywy ryj, a w zamian za miesięczne wyżywienie dać 0.5l taniego alkoholu, albo jedną różę ze wstążeczką, za którą zapłaciłeś 50 PLN, i która zwiędnie po dwóch dniach.

Kup piwo, daj teściom i czymś się zajmijcie... Nie wiem, choćby wspólnym pisaniem postów na MPC. Co wam będzie pasować. Taka "integracja" będzie dużo lepsza, niż jakiś g****o warty prezent.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Może ugotuj im obiad jakiś? Bardzo fajny gest.

A jak nie umiesz gotować to jakiś alkohol typu whisky.

Ciasto by pasowało?

Opublikowano

Hmmm... ;v Ojciec interesuje się autami AUDI, a matka hm... no nie wiem. xD

Mogę, możesz mi podać jakieś.

Max 50zł. :v Pióro... no nie wiem. Większość 3ma telefony i laptopy. 

Dołóż z 30 zł jak masz i masz Jack Daniel's,bardzo dobry ;]

79160594027661829163.png

Opublikowano
Kup piwo, daj teściom

przychodzę do rodziców kumpla

podeeeejrzane xD

#top

jak jesteś pedałem i kochasz swojego kolege powiedz to przy rodzicach jak sie nie zgodzą to zróbcie Romeo i Romeo

mozesz z drewna zrobic jakis ładny stojaczek na alko

swoja droga jeżeli sądzisz że ich wykorzystujesz to po prostu odmów żarcia i tyle

ae1d1005fe.png

Opublikowano

podeeeejrzane xD

#top

jak jesteś pedałem i kochasz swojego kolege powiedz to przy rodzicach jak sie nie zgodzą to zróbcie Romeo i Romeo

mozesz z drewna zrobic jakis ładny stojaczek na alko

swoja droga jeżeli sądzisz że ich wykorzystujesz to po prostu odmów żarcia i tyle

1. Nie.

2. Zrobie. ;D

3. Mogę, ale oni będą narzekać że ja głodze. xD

Opublikowano

Kubki kup...

ręcznie malowane kubki.

Mogę kupić białe kubki i z lakierem do paznokci jakoś wrzucić. :v Too chyba robili 5 sposobów na...

Opublikowano

Ciasto i whisky? :D

Może być. :v Cholrecia... Potrzebuję tanie whisky wykombinować... :/

Opublikowano

Nie dziwie się, że nie zdałeś na moderatora XDDD

Nie dziwię się, że jesteś forumowym śmieszkiem i nie masz przyjaciół. :)

A w ogóle, co ma ten temat z moją byłą rangą? Nie dziwę tutaj żadnego argumentu.

#temat

Pomyślałem aby zrobić sernik truskawkowy - nie wiem czy będzie pasował do róży i jakiegoś kolorowego prezentu.

Opublikowano

W mojej opinii ciasto to najodpowiedniejszy prezent, taki skromny upominek :)

Też od razu o tym pomyślałam. 

Możesz też pomyśleć o jakiejś figurce, czegoś, co lubią :)

­

Ty zawsze myślisz o alkoholu, hm

qNlpLYT.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...