Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.K.I.L.L Specia Force 2 Problem!

Mistrz25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze sf2 ponieważ  mogę się zalogować na stronie gry a w grze nie mogę ponieważ przy zalogowaniu się na sf2 wyskakuje mi takie coś 

Login Failed : No Unit 

Wiecie może o co chodzi ???

Opublikowano

Tak ale inni moi znajomi normalnie grają w SKILLA a tam jak przetłumaczyłem to to tylko pisze mi że ''logowanie nie powiodło się brak jednostki'' ale nic nie pisze że (Postaci).i to już mam od 12.11.15r do teraz nie mogę się zalogować próbowałem przez STEAM ale też nic nie pomogło nawet jako administrator :(( ...

Opublikowano

'UNIT" - Jednostka / Postac... uczyles sie angielskiego?

Inne tlumaczenie character , ale to juz = Postac.

Sproboj przez Dfbug.exe ewenualnie usun pliki w jednym z folderow tylko juz nie pamietam ktorym i potem odpalasz przez dfbug.exe on ci pobiera pliki i problem powinien zniknac.

Jak nic nie pomoze pisz ticketa do gameforge i opisz problem.

Opublikowano

Aha a wierz może jaki mam plik w folderze skilla usunąć bo jak pisze do nich ciągle jak nie przez emaila na ticketa  albo na stronie skilla czyli support to i tak nie odpisują mi na ten problem co im piszę i pokazuje ScreenShota wiedz nie wiem może jak byś się od kogoś dowiedział albo sobie przypomniał jaki to był plik to daj znać dzięki że starasz się mi pomóc doceniam to co dla mnie robisz dzięki ziom :).

Opublikowano

Widze ortografia kuleje i interpunkcja.

Wejdz w folder gameforge live w programfiles musisz miec , a potem skill , az do pliku binaries , win32 , xigncode i w tym pliku usuwasz wszystko , a potem odpalasz dfbug.exe i on pobiera to od nowa i powinno dzialac.

Jak nie stworz nowe konto i sprawdz czy na nim dziala ew. sprawdz swoje polaczenie z internetem.

Opublikowano

Widze ortografia kuleje i interpunkcja.

Wejdz w folder gameforge live w programfiles musisz miec , a potem skill , az do pliku binaries , win32 , xigncode i w tym pliku usuwasz wszystko , a potem odpalasz dfbug.exe i on pobiera to od nowa i powinno dzialac.

Jak nie stworz nowe konto i sprawdz czy na nim dziala ew. sprawdz swoje polaczenie z internetem.

Od supportu się teraz dowiedziałem że dostałem bana na IP i nie mogę nawet nowych konto robić wiedz lipa nawet nie wiem za co dostałem pisałem do nich a oni trzeba było grać bez oszukiwania a miałem konto 3 majory na czerwonym tle prawie gwiazda zlota i  nigdy nie grałem na hacku i nagle ban jeszcze na IP :O

Opublikowano

Najwidoczniej cos musiales miec skoro dali ci bana i to na IP.

Byc moze za wyzywanie.

Za wyzywanie są bany, ale na pewno nie na IP.

Może być ban na czat, ban na tydzień, miesiąc ale na pewno nie na IP.

Musi być jakaś inna przyczyna.

"Świat nie jest taki okrutny jak Ci się wydaje"

♥ Night Raid ♥ / The Global Elite \ ♥ Night Raid ♥

Opublikowano

Najprawdopodobniej uzywales hackow :)

Albo zachcialo ci sie bawic w zbugowane tekstury na mapkach to i banik poszedl.

Za vip hacka by ci nie dali bana , bo oni maja na tym zarobek :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...