Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalenie dwóch metinów jednocześnie

loemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamer + PL = 2 foldery z metinami. Jeden z kamerem, drugi czysty.

dzięki, zrobię tak. tylko co jest dziwne, to to, że czasami się odpala, rzadko, ale czasami się zdarzy, że odpalą się w jednym folderze dwa metki jednocześnie.

Opublikowano

Odpalasz przez Gameforge, gdy pojawi Ci się okno 2x klikasz na "ZAGRAJ TERAZ!" i odpalają Ci się 2 metki z jednego folderu. #logic

­

Opublikowano

Odpalasz przez Gameforge, gdy pojawi Ci się okno 2x klikasz na "ZAGRAJ TERAZ!" i odpalają Ci się 2 metki z jednego folderu. #logic

tylko, że ja nie odpalam przez gameforga, bo mam zgranego od kolegi. 

Opublikowano

tylko, że ja nie odpalam przez gameforga, bo mam zgranego od kolegi. 

Tak czy siak odpalając metina powinieneś odpalić patcher raz (po czym kliknąć tak aby włączył się metin) i zaraz znowu odpalasz patcher i uruchamiasz kolejnego metina.

Tylko kiedyś trzeba było kombinować, teraz normalnie można uruchamiać nawet 50 (o ile komputer Ci pociągnie :D)

­

­

Opublikowano

Tak czy siak odpalając metina powinieneś odpalić patcher raz (po czym kliknąć tak aby włączył się metin) i zaraz znowu odpalasz patcher i uruchamiasz kolejnego metina.

Tylko kiedyś trzeba było kombinować, teraz normalnie można uruchamiać nawet 50 (o ile komputer Ci pociągnie :D)

­

własnie teraz trzeba kombinować, u mnie to nie działa. 

Pasjonat
Opublikowano

Masz go w procesach po włączeniu?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...