Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monstrum.eu czy Sherian.eu czy może Terios.pl ?

DastinTv

Na którym Serwerze zagracie?  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym Serwerze zagracie?

• Monstrum.eu
      12
    • Sherian.eu
      20
    • Terios.pl
      14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, zapraszam do dyskusji który serwer wybieracie i dlaczego. 

Te 3 wielkie projekty ruszają w ten weekend. 

Wiec zastanawiam się gdzie zagrać.

Uzasadnijcie swoja wypowiedz. :)

Opublikowano

Sherian.eu Będzie Wielka pompa  :D  dużo reklam będzie masę ludzi zapraszam  xD Terios to rework a Monstrum ma prezke jak by robiło 10 letnie dziecko ;d

70489962284954469327.png

Opublikowano

Terios odpada, bo odgrzewany. Monstrum pobiorę i zobaczę co w trawie piszczy. Sherian - wydaje się być całkiem dobrym serwerem - zajrzę na pewno. ;)­

Opublikowano

Jestem zaskoczony ze nikt na terios.pl nie glosuje, po wyświetleniach wydawało mi się ze będzie duże zainteresowanie.

Chyba dobrze ze tą ankietę zrobiłem ;) 

Opublikowano

Zastanawiam się nad serwerem imaga i łeziego, a serwerem od Surka.

Grałem na kilku serwerach imaga, nie było najgorzej, ale poziom intelektualny i kulturalny mistrzów gry, zazwyczaj pozostawiał wiele do życzenia.

Zobaczymy czy tym razem wszystko będzie dobrze.

U Surka zdecydowanie zachęca doświadczenie i stabilność jego projektów, projekty są dopracowane i zadbane.

Tutaj będzie z tego co Surek napisał spora reklama, co bardzo mnie cieszy, bo będzie z kim pograć :D

Opublikowano

Sam zadecyduj gdzie zagrać nie którzy mogą Ci podłożyć świnie i tylko zmarnujesz swój czas :)

Ja i tak wybieram Monstrum reszta serwerów idę głowę ,że to tylko czas okresowy na święta byle kasiorkę zgarnąć z profitu :) Elooooooo

Opublikowano

Zagram na monstrum.eu. Odgrzewane kotlety mnie już nie kręcą. Wolę postawić na stabilność oraz bardziej rozbudowany projekt:)

Ciągle te same twarze już również mnie nie interesują i nigdy nie wracam 2 raz na serwer i wszelkie reworki x100.

Opublikowano

Prezka Monstruma może się Tobie nie podobać kolego ale te 2 serwery  co startują są tylko po to aby zgarnąć kasę ,którą dzieci dostaną na święta. Monstrum moim zdaniem najlepiej rokuje  i wytrzyma najdłużej z tych wszystkich startujących serwerów :)

Sherian.eu Będzie Wielka pompa  :D  dużo reklam będzie masę ludzi zapraszam  xD Terios to rework a Monstrum ma prezke jak by robiło 10 letnie dziecko ;d

Gówno to ty masz na czole ufulungu wyjebali Cię z Bety i teraz będziesz pierdolił farmazony :)

Monstrum bardzo dobry wybór :)

Poza tym ta ankieta jest poniżej krytyki . Ktoś ma nie zagrać na jakimś serwerze bo tak wyszło w ankiecie ? Deczko autorze tego tematu Cię popierdzieliło :)

Jaki serwer przypadnie ludziom na takim zagrają nie potrzeba robić durnowatych ankiet chyba ,że ktoś poczuł się zagrożony i chce sprawdzić jak rokuje jego serwer :)

Sam zadecyduj gdzie zagrać nie którzy mogą Ci podłożyć świnie i tylko zmarnujesz swój czas :)

Ja i tak wybieram Monstrum reszta serwerów idę głowę ,że to tylko czas okresowy na święta byle kasiorkę zgarnąć z profitu :) Elooooooo

Idź pierdolnij barana w ściane , na świeta kase to może zbiera twój monstrum z prezką z painta.

Jak masz pisać taki pierdoly to nie wiem po jaki grzyb komentujesz cokolwiek na tym forum.

[5]

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak widac kazdy z serwerow przyciaga jakas czesc graczy, chyba przetrwa ten co sie obroni przed atakami I ruszy bez powaznych bugow.

Opublikowano

Sherian - niby coś nowego zobaczymy

Monstrum.eu - Zbugowane gówno ( byłem na becie nic ciekawego )

Terios - odgrzany kotlet

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Sherian - niby coś nowego zobaczymy

Monstrum.eu - Zbugowane gówno ( byłem na becie nic ciekawego )

Terios - odgrzany kotlet

Ten odgrzewany kotlet tez moze sie okazac mocná bronia , bo bedzie slynac z stabilnosci I dobrej reklamy. I rozglosu

Opublikowano

Weezy o ile sie nie myle mial juz 1 projekt i pał  Monstrum  no nawet ciekawy 

Ale i tak bd gral na Terios po 1 gralem na 1 odslonie bylo spoko  ale jak surek ma bd jeszce lepiej poniewaz on sie zna na tym co rb  Polacam Terios.pl !!!!! 

Opublikowano

Weezy o ile sie nie myle mial juz 1 projekt i pał  Monstrum  no nawet ciekawy 

Ale i tak bd gral na Terios po 1 gralem na 1 odslonie bylo spoko  ale jak surek ma bd jeszce lepiej poniewaz on sie zna na tym co rb  Polacam Terios.pl !!!!! 

Well padł przez technika który się nie zajmował serwerem a nie mnie bo ja bylem administratorem GRY a nie dedyka :

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...