Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teamspeak Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo! mam problem. robiłem formata wgrałem wszystkie sterowniki dźwięk itp. i gdy wchodze na Tsa i chcę cos powiedziec to mnie nieźle przebija . wie ktoś co z tym zrobić ? Powiem odrazu że miks stereo mam wyłączony.

Opublikowano

Push to talk mam zaznaczone...

wyłącz "miks stereo" oraz włącz mikrofon, wszystko w windowsie wystarczy że poszperasz w panelu
czy ty nie umiesz czytać czy tylko zgrywasz idiote.. kolejny człowiek rzerujący na nabiciu postów.

Pozatym który głupek rozmawia przy wyłączonym mikrofonie... pomyśl zanim coś napiszesz no chyba że masz -13 lat

Opublikowano

Push to talk mam zaznaczone... czy ty nie umiesz czytać czy tylko zgrywasz idiote.. kolejny człowiek rzerujący na nabiciu postów.

Pozatym który głupek rozmawia przy wyłączonym mikrofonie... pomyśl zanim coś napiszesz no chyba że masz -13 lat

Dużo moich kumpli ma bez push to talk.

Poszperaj w ustawieniach. Spróbuj zmniejszyć czułość mikro i zobacz jakie będą tego efekty, trzymaj mikro ponad 10cm od twojej twarzy i staraj się żeby nie było blisko głośników bądź słuchawek.

Pozdrawiam.

222pac.gif

'Nawet w ciemną noc, każdy dzień jest odpowiedni. Żeby nawet gdyby niewiadomo jak jest ciężko, trzymaj głowę w gorze...'

Tupac Amaru Shakur [*]

Opublikowano

zależy czy masz xp i czy nowszy jak tak to w realtku musisz poustawiac sobie opcje wszystkie

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

sterownikow ci brakuje

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Mi ts2 nie działał znaczy ja nie słyszałem innych oni tez mnie nie słyszeli a wszystko było ok a w ts3 dopiero mogłem pogadać nie wiem od czego to zależy zainstaluj ts3 i poszukaj fajnego serwera

76561198090890807.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...