Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z*******a prezka, ciekawe informacje ładne ss'y, autorskie pluginy ;P

Czego chcieć więcej, czekam z niecierpliwością server zapowiada świetny klimat prawdziwego rpg :D

Oby tak dalej :D

tumblr_mvmbjq2EGs1s3ulybo1_500.gif

Jeśli to czytasz, znaczy to że się opierdalasz :)

Opublikowano

Pomysł ciekawy, obserwuję i czekam na pewno wpadnę obadać :), na jaką wersję? Będzie modowany klient?

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Pomysł ciekawy, obserwuję i czekam na pewno wpadnę obadać :), na jaką wersję? Będzie modowany klient?

Dziękujemy serdecznie za opinie!

Wersja to 1.8. Ponieważ nie chcemy używać modów, a właśnie na tej wersji stworzenie takiego serwera jest możliwe :)

Prace cały czas trwają do późnej nocy.

w938rb.jpg

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Dosyć ciekawa prezentacja, szkoda tylko że te wszystkie
zapowiedzi są, a serwerów nie ma. ^^

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

A ja mam pytanie co do "Autorskich pluginów". Czy wszystkie pisaliście od podstaw, od zera? Czy to tylko skrypty i MyCommand? Bo chcę przypomnieć, że takie rzeczy to nie pluginy.

Wydaje mi się, że jasno jest napisane  :)

Pluginy są pisane od zera. Nie używamy Essentials, logowania itp. Jeśli zapytasz dlaczego chętnie udzielę odpowiedzi.

"skrypty i Mycomand to nie pluginy" Siedzę w tym już piąty rok i wydaje mi się, że wiem co robię :)

Autora kojarzę tylko z jednej podobnej fejkowej prezentacji. Sama w sobie ta jest ładna, jeśli rzeczywiście wystartuje to wpadnę.

Ta fejkowa prezentacja również przedstawiała ten serwer. Niestety z powodów osobistych musiałem zaprzestać kontynuowania prac. 

Prace aktualnie wznowiliśmy po kilku miesiącach przerwy.

Dosyć ciekawa prezentacja, szkoda tylko że te wszystkie

zapowiedzi są, a serwerów nie ma. ^^

Tak jak wyżej.

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Chciałem wiedzieć, bo co chwile są prezentacje z "Autorskimi pluginami", które się okazują tylko skryptem, albo komendą z MyCommand. Ewentualnie plugin ogólnodostępny ze zmienioną nazwą. Czyli potwierdzasz, że to są Wasze pluginy i nic nie braliście (bądź prawie nic) z ogólnodostępnej sieci ?

Opublikowano

Chciałem wiedzieć, bo co chwile są prezentacje z "Autorskimi pluginami", które się okazują tylko skryptem, albo komendą z MyCommand. Ewentualnie plugin ogólnodostępny ze zmienioną nazwą. Czyli potwierdzasz, że to są Wasze pluginy i nic nie braliście (bądź prawie nic) z ogólnodostępnej sieci ?

Przyznaje, że używamy WorldEdit, oraz WorldGuard ;)

Niestety w internecie nie ma pluginów, których potrzebujemy. Zrezygnowaliśmy nawet z logowania, oraz essentials i piszemy własne toolsy.

Prace trwają.

dwsbje.jpg

3302m3QuoH.png

Opublikowano

No zamoraczku starasz się ci powiem :D ale od czego masz matrzaka XDD Pozdro od blo (Razera xDDD) Prezka naprawde super i z pewnością zawitam na serwerze :P

TheMinecraft

#LetsPlayOnceAgain

#TheMinecraft

Śledź nas na FaceBook/TheMinecraftpl!

Opublikowano

No zamoraczku starasz się ci powiem :D ale od czego masz matrzaka XDD Pozdro od blo (Razera xDDD) Prezka naprawde super i z pewnością zawitam na serwerze :P

Dzięki wielkie! :)

3302m3QuoH.png

Opublikowano

Pomysł ciekawy, zastanawiam się jak będzie z realizacją. Przydałby się tez wiekszy opis mechaniki serwera i tego jak bedzie działał.

Oczywiście całą grafikę zmienimy, oraz wszystko ładnie opiszemy :) 

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...