Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko Exile i Sielu potrafia stworzyc cheat na dany serwer ?

Furiours

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy tylko Sielu z Exilem zajmuja sie robieniem cheatow na wybrane serwery ? Gdyz szukam od 7 dni cegos na Eneris i nic znalezc nie moge (NOK) z dmg jest niewypalem .... Czy ktos zajmuje sie produkcja cheatow jeszcze ? 

Opublikowano

Jeśli ktoś robi to robi dla siebie i nie publikuje ponieważ na każdy opublikowany cheat można jakoś zaradzić :) a co serwera Enaris osobiście nie grałem spróbuj Wh z dysku D zrobić czy Dll zaszczepić. Na pewno coś by się znalazło :)

Opublikowano

jest jeszcze kilka osob ktore raczej sie tym nie podziela :yay:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Jest wiele osób na forum które coś tam potrafią, ale z tych "znanych" to raczej Exile i Sielu, ale oni nie robią cheatów już :D

A większość trzyma wszystko dla siebie bo po udostępnieniu zawsze łatwiej to zablokować :D

Opublikowano

Nikomu się nie narzucam, jestem neutralny dlatego nie projektuję cheatów do innych prywatnych serwerów. To co widać na gifie, w żaden sposób nie zostało opublikowane. Mam garstkę znajomych, a w zasadzie jednego, któremu pomagam. Ostatnio do mnie napisał z problemem, że na pewnym serwerze został zablokowany WaitHack po stronie serwera. Bardzo zaciekawił mnie ten fak. Również z ciekawości chciałem to sprawdzić.

Twórcy serwera mają ciekawy pomysł na zablokowane WH. Już myślałem, że im się to udało. Jednak po lekkich podrasowaniach, dalej on funkcjonuje. Dzięki nim wpadłem też na pomysł jak można by było to udoskonalić. Serwer właśnie nazywa się Enaris.

ps. Dzięki za nagranie gifa przez mojego znajomego. Pozdr. =)

http://imgur.com/ehtOK0D

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambusek wlasnie obudzil dziesiatki ludzi ktore juz pewnie napisaly na pw w tej sprawie :yay:

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Nikomu się nie narzucam, jestem neutralny dlatego nie projektuję cheatów do innych prywatnych serwerów. To co widać na gifie, w żaden sposób nie zostało opublikowane. Mam garstkę znajomych, a w zasadzie jednego, któremu pomagam. Ostatnio do mnie napisał z problemem, że na pewnym serwerze został zablokowany WaitHack po stronie serwera. Bardzo zaciekawił mnie ten fak. Również z ciekawości chciałem to sprawdzić.

Twórcy serwera mają ciekawy pomysł na zablokowane WH. Już myślałem, że im się to udało. Jednak po lekkich podrasowaniach, dalej on funkcjonuje. Dzięki nim wpadłem też na pomysł jak można by było to udoskonalić. Serwer właśnie nazywa się Enaris.

ps. Dzięki za nagranie gifa przez mojego znajomego. Pozdr. =)

http://imgur.com/ehtOK0D

if (!__IsPlayerAttacking())
        return true;

z deva to wzieli, tak samo jak te funkcje w bince, wraz z kluczami w pamięci.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
        return true;

O, dziękuję @Sielu za informację. Czyli za dużo się nie wysilili... =)

Jednak polskie serwery to tylko prowizorka.

ps. Nie jestem w tym wszystkim tak ogarnięty, bo po prostu nie przeglądam żadnego forum. Szkoda mi czasu.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Witam czy tylko Sielu z Exilem zajmuja sie robieniem cheatow na wybrane serwery ? Gdyz szukam od 7 dni cegos na Eneris i nic znalezc nie moge (NOK) z dmg jest niewypalem .... Czy ktos zajmuje sie produkcja cheatow jeszcze ? 

Tak, najwidoczniej tylko oni potrafią coś zrobić i podzielić się z innymi. Teraz dość zaginiona cecha: pomoc bezinteresowna. Widać na MPCForum są jeszcze dobrzy ludzie, którzy poratują czitem.

Jest wiele osób na forum które coś tam potrafią, ale z tych "znanych" to raczej Exile i Sielu, ale oni nie robią cheatów już :D

A większość trzyma wszystko dla siebie bo po udostępnieniu zawsze łatwiej to zablokować :D

@Sielu robi, tylko pewnie je chowa D:\Super rzeczy\Metin\wow wow\serwery\tajne\poufne\asdf\syf\metin znowu\czity xD

­

Opublikowano
        return true;

Nope, Sielu. Mylisz się - zabezpieczyli to po stronie game. 

Opublikowano

Nope, Sielu. Mylisz się - zabezpieczyli to po stronie game. 

Chodzi o ten gif bambuska (pierwsza wersja "zabezpieczeń" przed wh) info z ich forum. Jeszcze wtedy robiłem ten dmg ze start/stop.

I tu nie chodzi o to, że nie zadajesz dmg, tylko o to że wh z ms`ami wait nie działa..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chodzi o ten gif bambuska (pierwsza wersja "zabezpieczeń" przed wh) info z ich forum. Jeszcze wtedy robiłem ten dmg ze start/stop.

I tu nie chodzi o to, że nie zadajesz dmg, tylko o to że wh z ms`ami wait nie działa..

Ah, no ale aktualnie mają to zabezpieczone po stronie game. Możliwe, że rzeczywiście pierwsza wersja była na funkcji która wyżej wrzuciłeś. A czy coś teraz działa to nie wiem, średnio mnie to szczerze obchodzi. 

Opublikowano

Ah, no ale aktualnie mają to zabezpieczone po stronie game. Możliwe, że rzeczywiście pierwsza wersja była na funkcji która wyżej wrzuciłeś. A czy coś teraz działa to nie wiem, średnio mnie to szczerze obchodzi.

To po co się udzielasz, skoro Cię to nie interesuje?

btw, ten gif jest z wczoraj. Czyli stwierdzam, że nic nowego nie ma prócz fragmentu kodu od @Sielu

aaa, fajny awatarek. :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

To po co się udzielasz, skoro Cię to nie interesuje?

btw, ten gif jest z wczoraj. Czyli stwierdzam, że nic nowego nie ma prócz fragmentu kodu od @Sielu

aaa, fajny awatarek. :)

Myślę, że twoje czytanie ze zrozumieniem leży albo chcesz się na siłe przypierdolić. Melisę czy coś polecam.

Dziękówa.

Opublikowano

Myślę, że twoje czytanie ze zrozumieniem leży albo chcesz się na siłe przypierdolić. Melisę czy coś polecam.

Dziękówa.

Aha... Nie ma sprawy. Kupię melisę, aby się wyciszyć, uspokoić. Dzięki! :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie wiem co to za problem że jakiś serwer zablokował WH po stronie game.. wystarczy się pobawić w reverseowanie komunikacji  serwer <-> klient. Nie jest to trudne.. ale żmudne i nikomu raczej się nie będzie chciało w to bawić żeby jakimś ludkom na mpc wrzucić do pobrania.. 

co do Enaris to...

6e8242121b720f42b1edbf36126c92e5.gif

Opublikowano

@Tandia.pl  @Bambus3k™

Ale przecież oni nie blokowali działania hacków tylko mnożniki dmg.

Co do waszych gifów pokazujecie że jest efekt  wow ale czy dmg wchodzi? ;] Na psach gdzie moby padają na hita nie zobaczycie o co chodzi z tą blokadą ;p

Opublikowano

@Tandia.pl  @Bambus3k™

Ale przecież oni nie blokowali działania hacków tylko mnożniki dmg.

Co do waszych gifów pokazujecie że jest efekt  wow ale czy dmg wchodzi? ;] Na psach gdzie moby padają na hita nie zobaczycie o co chodzi z tą blokadą ;p

Ja nie wiem co oni blokowali nigdy na tym serwerze nie byłem.. kumpel prosił żebym mu zrobił, zrobiłem wysłałem. Nie czuję potrzeby "brudzenia" innym serwerom i się po prostu nie interesuje.

A co do samej blokady WH to kwestia przeniesienia kilku linijek z pc klientowego do data/ na serwer i po kłopocie.

Opublikowano

Dobra k***a, stop.

To co pisał Sielu + pakiet od ataku, jak za dużo go odbierze serwer w ciagu x sekund to blokuje zadawanie obrażeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...