Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Bannable?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ale to nie dzial z l# tylko z EB i nie widze powiazania tematow ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Z tego co twierdzi administracja League Sharpa jest on niewykrywalny, jedyne za co możesz dostać bana, to używanie skryptów w taki sposób, że Riot rozpatrzy raport kogoś, kto z Tobą grał i stwierdził, że używasz niedozwolonych programów. Instant bana nie dostaniesz.

Opublikowano

No i stało się po roku grania na nowym koncie dostałem bana na Diamencie. Na koncie przez ostatnie miesiące grałem tylko na bolu. Sharpa nie urochamiałem dobre pare miesięcy.
Czy wczoraj był jakiś banwave?

Opublikowano

Ja dzisiaj logując się na konto też dostałem bana ale używałem tylko i wyłącznie sharpa, wszystkie gry grałem xerathem,lb,corki i viktorem. Bez żadnych exploitów.

Opublikowano

Ja dzisiaj logując się na konto też dostałem bana ale używałem tylko i wyłącznie sharpa, wszystkie gry grałem xerathem,lb,corki i viktorem. Bez żadnych exploitów.

No to co się dziwisz? Xerath jest obvious i nie warto nim grać. Strasznie często zmienia szybko cele na ulti przez co ban 100% jak Riot to zobaczy. Ryze ponoć też widoczny jak ktoś nagra. Grałem nim 90% gier na poprzednim koncie, więc bankowo SluttyRyze niebezpieczny lekko.

Edit : Właśnie sprawdziłem moje nowe konto, na którym wbiłem platynkę 1 od zera. Mam tam perma od dzisiaj i na pewno jest to mały banwave bo na jodusce też ktoś płakał, że dostał bana dzisiaj. I w obu przypadkach byliśmy wyzywani parę razy/2 tygodnie cziterami.

Czego używałem?

- Evade

- OneKeyToWin,

- SluttyRyze [3 gierki],

- PRADAVayne (tu najbardziej mnie wyzywali ale tylko w 2 gierkach bo z 15 gier nią miałem), 

- IreliaGod, legit skrypt bo nie jest jakiś boski ale robi to co powinien,

- SkinsSharp,

- Tracker,

- BaseUlt (jedynie dla trackera, bym wiedział czy ktoś się cofa),

- Kilka gier KurisuRiven,

- Raz Zed is Back,

- Kilka gier ElLeeSin,

- Orianna od Eskora. Raz dostałem zwyzywany przez enemy midlanera, że mam dziwne combo bo od razu pod Q+W używam E,

- AhriSharp,

- YasuoPro,

- ValvraveSharp,

- TwistedFate od Eskora

Na bank ban poleciał za tego Ryze'a. Wczoraj miałem sytuację, że grałem 2 gierki. W obu przypadkach ADC. No i w tych gierkach miałem w jungli typa co pisał, że nagrywa gierki by mieć dowody na flamerów. Dobra, nic do mnie nie miał. Po parunastu gierkach trafiłem na niego ale już w enemy. Ryzem orałem ich i już do mnie z gębą, że "makro makro. Recorded". Po tym już całe enemy powtarzało to co on.

Także nie radzę używać SluttyRyze.

Opublikowano

bansharp to bansharp, w kazdej chwili mozesz dostac bana :)

No wlasnie nie, lel. Na cracked koncie pizgam juz drugi rok na L# i bana w ogóle nie ma (elo ciągle jest tam silverowe bo nie tylko ja tam gram). Dzisiaj wbiłem i nadal brak bana. Niektóre cracked konta dostały perma ale większość stoi nienaruszona.

Więc albo to wina niektorych skryptow albo ludzi co nagrywaja.

Opublikowano

No to co się dziwisz? Xerath jest obvious i nie warto nim grać. Strasznie często zmienia szybko cele na ulti przez co ban 100% jak Riot to zobaczy. Ryze ponoć też widoczny jak ktoś nagra. Grałem nim 90% gier na poprzednim koncie, więc bankowo SluttyRyze niebezpieczny lekko.

Edit : Właśnie sprawdziłem moje nowe konto, na którym wbiłem platynkę 1 od zera. Mam tam perma od dzisiaj i na pewno jest to mały banwave bo na jodusce też ktoś płakał, że dostał bana dzisiaj. I w obu przypadkach byliśmy wyzywani parę razy/2 tygodnie cziterami.

Czego używałem?

- Evade

- OneKeyToWin,

- SluttyRyze [3 gierki],

- PRADAVayne (tu najbardziej mnie wyzywali ale tylko w 2 gierkach bo z 15 gier nią miałem), 

- IreliaGod, legit skrypt bo nie jest jakiś boski ale robi to co powinien,

- SkinsSharp,

- Tracker,

- BaseUlt (jedynie dla trackera, bym wiedział czy ktoś się cofa),

- Kilka gier KurisuRiven,

- Raz Zed is Back,

- Kilka gier ElLeeSin,

- Orianna od Eskora. Raz dostałem zwyzywany przez enemy midlanera, że mam dziwne combo bo od razu pod Q+W używam E,

- AhriSharp,

- YasuoPro,

- ValvraveSharp,

- TwistedFate od Eskora

Na bank ban poleciał za tego Ryze'a. Wczoraj miałem sytuację, że grałem 2 gierki. W obu przypadkach ADC. No i w tych gierkach miałem w jungli typa co pisał, że nagrywa gierki by mieć dowody na flamerów. Dobra, nic do mnie nie miał. Po parunastu gierkach trafiłem na niego ale już w enemy. Ryzem orałem ich i już do mnie z gębą, że "makro makro. Recorded". Po tym już całe enemy powtarzało to co on.

Także nie radzę używać SluttyRyze.

Ja gram od dluzszego czasu na humanizerze od Trees'a i nikt nie oskarza mnie o cheatowanie.

Bana takze nie widac, nie slychac.

A gram na roznych postaciach, zaczynajac od Ryze'a, a na Yasuo konczac.

Slutty Ryze / YasuoPro

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...