Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piotr Kaszubski "milioner"

Pєnєяo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówią że to 20 letni milioner. Podobno sam dorobił się całego majątku bo już jako dziecko zbierał kase i pracował. W wieku 20 lat otworzył klinike "Estinity" zajmującą się medycyną estetyczną, a po dwóch latach został milionerem :)

Pojawiają się również informacje że to podstawiony fejk o którym ma być głośno żeby reklamować jakiś tam produkt

Wiecie coś więcej w tej sprawie?

Opublikowano

Sprzedawał WhiteTime i chyba cos jeszcze,ponoć jakies substancje zagrazajace zdrowiu były czy jakos tak i teraz jest scigany listem gończym za oszustwa. Powiem Ci że każdy go teraz hejtuje że złodziej itd,ale szanuje go za to że juz nie musi pracowac a ma dopiero 23 lata :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Bo jest złodziejem. Nabierał tysiące ludzi na jakieś cudowne leki, a później albo ich nie wysyłał, albo wysyłał jakieś ziółka o wartości pięciu złotych, radzę sobie trochę o nim poczytać, z tego co pamiętam to aktualnie jest poszukiwany listem gończym, choć jak widać nic sobie z tego nie robi. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Możesz tak samo robić. Krąż po jakichś wioskach i wciskaj emerytkom magiczne kordły z bazaru za 4k PLN "w promocji".

Opublikowano

da się :)? da :)

tak, jeśli oszukujesz ludzi albo prowadzisz jakąś nielegalną działaność to się da :)

nie istnieje inny sposób na zdobycie legalnie takiego majątku samemu w tak krótkim czasie, takiej kasy można się dorobić tylko przekrętami albo wykorzystywaniem nie do końca sprecyzowanych pewnych aspektów prawnych.

Opublikowano

Ostatnio czytałem duży artykuł, rodzaj reportazu. Typo próbował kuoic cos z jego sklepu... Oczywiście wyszlo na jaw ze to straszny kit i wgl. A jak się zdziwiłem, kiedy na końcu pisalo, ze to o jego firmę chodzi...

Ogólnie krętacz xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

gosciu ma majątek warty 2 miliony i dorobił się tego bez niczyjej pomocy

a to jest sukces :)

O ile wiem to ten majątek jest większy.

79160594027661829163.png

Opublikowano

tak, ale jak już wyżej kilka osób napisało oszukując ludzi na gruby hajs.

i to jest według ciebie jakiś wzór do naśladowania? to po prosty zwykły złodziej/oszust/przestępca i tyle.

przeciez nie od dzis wiadomo, ze to na oszustwach kręci się największą kase ( spójrz chociażby na polityków w polsce).

Opublikowano

Mam do was pytanie,tak szczerze odpowiedzcie :D Na jego miejscu wolali byscie żyć w nędzy czy oszukać naiwnych ludzi żeby sie plawic w luksusach? Bo jak czytam takie rzeczy to to wyglada na ból dupy że komus sie udało to zrobić a wam nie

79160594027661829163.png

Opublikowano

Mam do was pytanie,tak szczerze odpowiedzcie :D Na jego miejscu wolali byscie żyć w nędzy czy oszukać naiwnych ludzi żeby sie plawic w luksusach? Bo jak czytam takie rzeczy to to wyglada na ból dupy że komus sie udało to zrobić a wam nie

nie scamowanie =/= życie w nędzy xD

Opublikowano

nie scamowanie =/= życie w nędzy xD

Chodzi o to że oszukując lub nie oszukując doszedł do milionów a nie ma nawet 25 lat. A to jak doszedł to uj,nikogo nie zabił ani nic,gratuluje mu

79160594027661829163.png

Opublikowano

czyli ludziom można robić wszystko oprócz zabijania ich? ide ci zaraz wyruchac matke xD

i to nie jest ból dupy tylko czyste fakty, trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości, żeby podziwiać człowieka, który doszedł do czegoś oszustwami bo inaczej nie potrafi, no ale jak tam chcecie ziomeczki

Większością ludzi łatwo manipulować bo są głupi, pytanie tylko czy wasze sumienie wam na to pozwoli i czy to według was słuszne? tyle sie mówi, ze swiat jest zly i niesprawiedliwy a wy dalej checie to napędząc? ^^

Opublikowano

czyli ludziom można robić wszystko oprócz zabijania ich? ide ci zaraz wyruchac matke xD

i to nie jest ból dupy tylko czyste fakty, trzeba mieć niskie poczucie własnej wartości, żeby podziwiać człowieka, który doszedł do czegoś oszustwami bo inaczej nie potrafi, no ale jak tam chcecie ziomeczki

Większością ludzi łatwo manipulować bo są głupi, pytanie tylko czy wasze sumienie wam na to pozwoli i czy to według was słuszne? tyle sie mówi, ze swiat jest zly i niesprawiedliwy a wy dalej checie to napędząc? ^^

Nie moja wina że są głupi,sumienie pozwala. Bo jak mam do wyboru byc biednym i dostawać 1300 na ręke za miesiąc pracy uczciwie a zarobic 10k/dzień za oszustwa przy których nikt nie ginie no to wybrałbym to drugie. Głupich latwiej zmanipulować i wykorzystać,kto mądry ten korzysta : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie moja wina że są głupi,sumienie pozwala. Bo jak mam do wyboru byc biednym i dostawać 1300 na ręke za miesiąc pracy uczciwie a zarobic 10k/dzień za oszustwa przy których nikt nie ginie no to wybrałbym to drugie. Głupich latwiej zmanipulować i wykorzystać,kto mądry ten korzysta : )

korzysta raczej ten kto próżny, jest wielu mądrych ludzi, którzy nie wykorzystują innych bo po co komuś sprawiać problemy? jak to się mówi, prawdziwego mistrza cechuje skromność, wie na co go stać i nie musi tego nikomu udowadniać w taki sposób, że zabiera komuś duży dorobek, swoje asy lepiej trzymać w rękawie, nieraz mogą się przydać jak pojawią się prawdziwe problemy.

powiem tak, 1300zł na ręke to tylko nieudacznicy zarabiają, bez żadnej szkoły można więcej wyciskać, tylko trzeba troszkę głowy użyć i poszukać możliwości :)

no ale rób jak chcesz, ja tylko swoją opinie wyrazilem ;p

Opublikowano

Ludzie ogólnie dzielą się na dwie grupy, czarną masę i ludzi którzy tą czarną masą manipulują, i ci drudzy kręcą koksy, rządzą mafiami, polityką i wielkimi przedsiębiorstwami.

Tak to wygląda, uczciwie się dorobić jest naprawdę ciężko, to tak jak wygrać w totka. Żeby zbić majątek trzeba kombinować na różne sposoby. 

Opublikowano

Ludzie ogólnie dzielą się na dwie grupy, czarną masę i ludzi którzy tą czarną masą manipulują, i ci drudzy kręcą koksy, rządzą mafiami, polityką i wielkimi przedsiębiorstwami.

Tak to wygląda, uczciwie się dorobić jest naprawdę ciężko, to tak jak wygrać w totka. Żeby zbić majątek trzeba kombinować na różne sposoby. 

Każdy gada jaki to on uczciwy nie jest,a jakby poczuli pieniądz to odrazu by zdanie zmienili.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak obrabuję bank, porwę córkę milionera, albo będę sprzedawał dragi dzieciom to też się dorobię. To że ma hajs, to nie znaczy że od razu trzeba to pochwalać.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jak obrabuję bank, porwę córkę milionera, albo będę sprzedawał dragi dzieciom to też się dorobię. To że ma hajs, to nie znaczy że od razu trzeba to pochwalać.

Nie obchodzi mnie jak kto zdobył hajs,jak zdobył miliony czy miliardy to wiedział jak,i za to gratuluje takim ludziom

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czyli nawet po trupach, byle to celu? To tak nie działa, uwierz mi :). Pieniądze są ważne ale to nie wszystko.

Zależy dla kogo. Ustawić sie do konca życia,to trzeba umieć. 

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dla każdego. Każdy człowiek ma jakieś tam zachowania społeczne i nigdy ich do końca w sobie nie zabijesz, możesz się jedynie oszukiwać, że tak jest. Jak już byś zdobył te pieniądze to moze wtedy byś zrozumiał, że to jednak nie jest cel życia, żeby pławić się w luksusach kosztem innych, którzy na tym cierpią.

Opublikowano

w mediach pojawiło się info że to oszust, a Wy już go gównem obrzuciliście :)

nie ma żadnych twardych dowodów.

podziwiam tego ziomka

jeśli jego historia jest prawdziwa to powinni zrobić o Nim film

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...