Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - Star Wars: Battlefront

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Star Wars: Battlefront to gra, która będzie miała swoją premierę w Polsce już jutro. Dzięki swoim zaletom przyciągnie szerokie grono odbiorców, którzy prędzej czy później zaczną szukać jakiegoś polskiego forum, na którym uzyskają odpowiedzi na ich pytania odnośnie gry. Myślę, że mpcforum jest odpowiednie do tego celu. ;)

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Myślę, że lepiej byłoby zamienić Battlefield na gry EA albo coś w tym stylu. Jeśli nie to:

A ja myślę że lepiej byłoby dać "Gry Star Wars".

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Nie wiem czy to wypali, gra będzie jak wiele innych, miesiąc furory, a potem 0 aktywności.

Nie

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

nie, bo ilość wątków będzie śmiesznie niska, zresztą od dawna jakby się przyjrzeć żaden nowy dział na mpc nie wypalił

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Pomimo, że jestem wielkim fanem "Star Wars" niestety na nie.

Nie widziałem na forum jakiegoś większego zainteresowania tym tytułem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Myślę, że lepiej byłoby zamienić Battlefield na gry EA albo coś w tym stylu. Jeśli nie to:

Opublikowano

Dodam, że zapewne pojawią się jeszcze gry z tytułu jakim jest Star Wars. Zatem patrząc przyszłościowo, dział może być przydatny.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...