Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT - Grafik amator

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

0KUb4YI.png

Ten slogan nie ma sensu, zero jakiejkolwiek składni i poprawnej interpunkcji. 

Nie stawia się spacji i przecinka - podobnie z innymi znakami.

W dodatku - ja tutaj widzę ciągle jeden i ten sam zastosowany styl, brak różnorodności - małe elementy jak np. napisy gdzie większość jest taka sama.

Jako administrator serwera nie kupiłbym tego, u lepszych grafików zapewne kupimy taniej.

Słabo shaki, słabo.

1) Co jak co ale nie widzi mi się słuchanie osoby nie zrównoważonej psychicznie , z twoim intelektem to co najwyżej możesz stawiać serwery i zaś sprzedawać eq I LVL xD za złotówki :*

2) Twoje próby "hejtowania" mojego sloganu...

- proszę wymienić wszystkie błędy w składni i interpunkcji 

- "Nie stawia się spacji i przecinka - podobnie z innymi znakami." w miejscach w które "podkreśliłeś" nie ma spacji , tak btw...

3) Moje stylosy "W dodatku ja tu widzę [...]" Jak już piszesz że widzisz ten sam styl to powiedz w których miejscach bo trudno żebyś widział inne style w zestawie dla jednego serwera -.- albo może widzisz ten sam styl w pracy dla Erios co dla Venerius ? to polecam wybrać się do okulisty. 

Jeżeli masz zamiar dalej coś pisać wyżal się proszę na pw.

Serdecznie nie pozdrawiam.

­

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...