Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AT - Grafik amator

AT`

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

­

ml5gzo.png

Witam , chciałbym zaprezentować swoje skromne prace.

Prace które wykonałem dotychczas :

Zestaw dla przyszłego serwera "Venerius"

Client :

9t2tqa.png

2egekwg.png

5mlbvq.png   

Strona:

2449xzd.png 

Panel logowania dla serwera "Erios

(grafika robiona pod gotowy kod)

2a687mf.png 

Element prezentacji serwera :

21aae5w.png 

Grafika dla serwer'a ts3 :

2087k2d.png

Na chwilę obecną to są jedyne grafiki które wykonałem , z czasem będę aktualizował temat.

Wszystkie informacje podam na gg. 

Kontakt : 

Mpcforum - pw 

GG - 56237985

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

Polecam!

Osoba na poziomie, chętna współpracy, miła, a ponadto rzetelna. 

Prace graficzne są wykonane na wysokim poziomie co widać po zamieszczonych wyżej grafikach.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Jak na "amatora" to grafika bardzo ładna, podoba mi się strona pierwsza :)

Opublikowano

Skisłem jak zobaczyłem logo... 

Co do grafik, nie jest źle ale myślę że za wcześnie na "Rynek"

Nie polecam.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Bardzo ładne prace, na pewno lepsze od nie których płatnych "grafików"

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Inv3r, nie polecasz z jakiego względu?

Mam rozumieć ze tylko za przedwczesne wejście na rynek?

Postaram się bardziej obszernie wyjaśnić, @Julietta zrozumiała przekaz a autor tematu widocznie nie.

Umiejętności, które prezentujesz są na niskim poziomie by oferować je do sprzedaży.

Możesz sobie również darować wymówki, że nie robisz tego dla pieniędzy bo gdyby tak było, to nie określałbyś siebie freelancerem.

Dla mnie jest zbyt wcześnie i mam prawo do takiego zdania, bo widzę umiejętności innych grafików którzy LEDWO łapią się do "rynku" graficznego,

a w Twoim przypadku jeszcze Ci brakuje. 

Brawo, że popierasz moją Erę wprowadzenia ciągłych prezentacji i je robisz. Ale proszę Cię, rób je gdy nabierzesz umiejętności. 

Ogromny plus za to, że pracujesz czysto. Ale do stylu RPG/MMO i Fantasy jednak trzeba znacznie więcej. Prace, które tutaj oferujesz

można znaleźć w podobnym stylu za darmo do pobrania z działu download lub innych for. A nawet są darmowe template, które udostępnia większość

grafików nawet za darmo, np. Ja czy Zielsko oraz inni. 

Wybacz, za moją szczerość. Widać w Tobie potencjał ale wstrzymałbym się z wchodzeniem na rynek na tym etapie prac. Ćwicz, pracuj, rysuj, kombinuj. Możesz nawet o porady pisać

na gg, znajdę trochę czasu i Ci wyjaśnię co nieco. Dlatego jest taka moja opinia, na razie Ciebie nie polecam. Podszkol się, a z pewnością wpadnę tutaj i jako pierwszy wpierdziele wpis, 

że z godnością mogę polecić! Tymczasem jak masz jeszcze jakieś pytania, czy szukasz porad - pisz. Pozdro. 

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Pasjonat
Opublikowano

Postaram się bardziej obszernie wyjaśnić, @Julietta zrozumiała przekaz a autor tematu widocznie nie.

Umiejętności, które prezentujesz są na niskim poziomie by oferować je do sprzedaży.

Możesz sobie również darować wymówki, że nie robisz tego dla pieniędzy bo gdyby tak było, to nie określałbyś siebie freelancerem.

Dla mnie jest zbyt wcześnie i mam prawo do takiego zdania, bo widzę umiejętności innych grafików którzy LEDWO łapią się do "rynku" graficznego,

a w Twoim przypadku jeszcze Ci brakuje. 

Brawo, że popierasz moją Erę wprowadzenia ciągłych prezentacji i je robisz. Ale proszę Cię, rób je gdy nabierzesz umiejętności. 

Ogromny plus za to, że pracujesz czysto. Ale do stylu RPG/MMO i Fantasy jednak trzeba znacznie więcej. Prace, które tutaj oferujesz

można znaleźć w podobnym stylu za darmo do pobrania z działu download lub innych for. A nawet są darmowe template, które udostępnia większość

grafików nawet za darmo, np. Ja czy Zielsko oraz inni. 

Wybacz, za moją szczerość. Widać w Tobie potencjał ale wstrzymałbym się z wchodzeniem na rynek na tym etapie prac. Ćwicz, pracuj, rysuj, kombinuj. Możesz nawet o porady pisać

na gg, znajdę trochę czasu i Ci wyjaśnię co nieco. Dlatego jest taka moja opinia, na razie Ciebie nie polecam. Podszkol się, a z pewnością wpadnę tutaj i jako pierwszy wpierdziele wpis, 

że z godnością mogę polecić! Tymczasem jak masz jeszcze jakieś pytania, czy szukasz porad - pisz. Pozdro. 

Dziękuje za sprecyzowanie twojej opinii , jestem z nią w stu procentach zgodny. 

Lecz ... nazwałem swój temat "Grafik - amator" nie bez powodu , głównie chodziło mi to że może się ktoś zainteresuje bo nie każdego stać na prezentacje serwera za 300zł :) 

Na pewno do Ciebie napiszę o drobne porady , dzieki za szczerość ( nie ma za co przepraszać ) lubie szczerych ludzi :)

Jeszcze raz serdeczne dzięki za wyrażenie swojej opinii. 

­

Opublikowano

Interesuje Cię współpracą za posadę w teamie?

Nie polecam tego pana okradnie Cie, to Cannzas w końcu. Jeszcze z nikim nie wypalił wiec uważaj dużo kłamie  :) 

Moje osobiste zdanie ładnie, staraj się uczyć coraz więcej, nie sprawdzaj się na zdanie L&A bo On święty nie jest w graficie. :) 

­

bgfp marvelia.png

Pasjonat
Opublikowano

Nie polecam tego pana okradnie Cie, to Cannzas w końcu. Jeszcze z nikim nie wypalił wiec uważaj dużo kłamie  :) 

Moje osobiste zdanie ładnie, staraj się uczyć coraz więcej, nie sprawdzaj się na zdanie L&A bo On święty nie jest w graficie. :) 

­

Dzięki , zaryzykuje i jednak posłucham jego rad , po 10min pisania z nim wiele się nauczyłem :)

­

Opublikowano

Prace całkiem dobre ;]

Offtopic, co mi tam, "Venerius", kto zaproponował taką nazwę? Czy ta osoba choruje na:

kiła

rzeżączka

chlamydiozy (w tym zakażenia Ch. trachomatis)

wrzód weneryczny

czerwonka bakteryjna

ziarniniak pachwinowy

Ureaplasma urealyticum

mykoplazma genitalium

Gardnerella vaginalis

AIDS

opryszczka genitaliów, opryszczka wargowa

WZW (HBV, HCV)

kłykciny kończyste

HTLV 1 i 2

HPV

kandydoza

rzęsistkowica

świerzb

wszawica łonowa

ameboza

arijh2.jpg

Opublikowano

Skisłem jak zobaczyłem logo... 

Co do grafik, nie jest źle ale myślę że za wcześnie na "Rynek"

Nie polecam.

Tylko mi nie mów że Ty na początku robiłeś lepsze ;) 

Mówisz jak byś był profesjonalistą.

CO do osoby fajne prace ogólnie czekam za tłem zobaczę jak mi zrobi.

Polecam

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Pasjonat
Opublikowano

Tylko mi nie mów że Ty na początku robiłeś lepsze ;)

Mówisz jak byś był profesjonalistą.

CO do osoby fajne prace ogólnie czekam za tłem zobaczę jak mi zrobi.

Polecam

Dzięki.

­

Opublikowano

0KUb4YI.png

Ten slogan nie ma sensu, zero jakiejkolwiek składni i poprawnej interpunkcji. 

Nie stawia się spacji i przecinka - podobnie z innymi znakami.

W dodatku - ja tutaj widzę ciągle jeden i ten sam zastosowany styl, brak różnorodności - małe elementy jak np. napisy gdzie większość jest taka sama.

Jako administrator serwera nie kupiłbym tego, u lepszych grafików zapewne kupimy taniej.

Słabo shaki, słabo.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Cannzas żebyś później go wyniósł z torbami chora żmijo? Niee :)

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...