Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] NertiaMt2

koniak321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oldschool - hard -99lvl ?

Zobaczcie jak skonczyla balmora ktora jest 1000x lepsza niz to ... Uczcie sie na cudzych błędach ;)

ps. ile ku do G i skad ? 

Edit: Zaraz harnaś przypomni wam o SS weryfikujących, pozdrawiam ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

szkoda ze nie ku co 24h bez av1 av2 tylko las zmianki zadko dropiace z lepszych metkow i bosow jak rowniez egzo dropiace zadkoz lepszych metkow i bossow edycja mobkow tych oprocz z v2 by sie wszedzie ekspilo a nie tylko v2 na szponach dostosowane do lvlmobow i ich trudnosci ubicia a pelerynka nieskonczona powinna byc i teleportacje wszedzie z prostego panela edytowac skille postaciaby sie oplacalo grac nie tylko wojem i sura wp i cos zacejacego dla nowych graczy bo jak juz same wysokie lvl beda to zadni nowi nie beda chcieliwejsc np drop cennych ulepek na niskie lvl ktore wysoki lvl poczebuje.czyli taki mega hard gdzie maks lvl wbija sie w 1 rok nie pare dni a gdzie najlepsze eq robi sie rowniez rok a nie pare dni rosadny drop wszyskiego by nie zepsuc gospodarki bo im co rzadziej dropi tym droszeale nie znowu bez sensu bo bezsensy to bezsensy.

a i zapomnialem dodac wbudowany wh w klijeta nie wethack tylko jak sie bije i konia jak i z buta wtedy wszyscy maja rowne szanse i nikt nie zrobiwh bo juz bedzie.i problem hackow rozwiazany proste.

Opublikowano

Po co dawać prezentacje skoro nie skończona? 

Tak muszę napisać, że słaba prezentacja, mało treści, nic się ciekawego nie dowiedziałem 4/10 bo ładnie chociaż wygląda/wyglądała by.

I tak jak kolega napisał. Serwery "oldShool" już dawno się przejadły, miały swoje chwile w 2k14roku, ale każdy okazał się klapą, ten rok zaś niesie za sobą masę reworków może następny będzie ciekawszy :)

Kiedy start? Kidy dokończona prezentacja?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Brzydka ta prezentacja już bym wolała oglądać same ramki bez tego badziewnego tła. Co do serwer-a widzę że cofamy się w stare czasy pl'a wątpię abyście mieli dużo dużo osób bez nowości. Nawet na chwilę obecną ( mimo że nie skończona ) nie zachęca do grania

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Oldschool - hard -99lvl ?

Zobaczcie jak skonczyla balmora ktora jest 1000x lepsza niz to ... Uczcie sie na cudzych błędach ;)

ps. ile ku do G i skad ?

55 ku do g drop z metinow

Edit: Zaraz harnaś przypomni wam o SS weryfikujących, pozdrawiam ^^

Po co dawać prezentacje skoro nie skończona?

Tak muszę napisać, że słaba prezentacja, mało treści, nic się ciekawego nie dowiedziałem 4/10 bo ładnie chociaż wygląda/wyglądała by.

I tak jak kolega napisał. Serwery "oldShool" już dawno się przejadły, miały swoje chwile w 2k14roku, ale każdy okazał się klapą, ten rok zaś niesie za sobą masę reworków może następny będzie ciekawszy :)

Kiedy start? Kidy dokończona prezentacja?

prezentacja jest czasowa start planowany w grudniu
Opublikowano

Jak dla mnie to jest głupie, Nikt na tym nie będzie grał, jakby ktoś chciał harda poszedłby na PL a wiadomo że na tym nikt nie będzie grał, Serwer padnie szybciej niż powstał. Pozdrawiam...

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Po co wstawiać coś takiego ? W grudniu startują już 2 hardy a kolejny w styczniu . Czy na prawde myślisz ze przy takich konkurencjach ten serwer ma jakąś nadzieję ? Owszem może po tygodniu z 20 osób będzie online ;) Powodzenia , nie zagram .

Btw. Nie dodawanie na serwer broni i zbroji ktore się świeca jak psu jaja i zostawienie normalnych wierzchowcow a nie tych z wizerunkiem na pół mapy to nie jest wcale oldschool . Tam ktoś mówił o Balmorze ? Ja nie wiem jak wgl masz czelność mówić o tym serwerze.. to był najlepszy serwer hard jaki wyszedł (oczywiście mówię o s1) , najlepszy serwer jaki istniał , no cóż gdyby nie FuBu to ten serwer by dalej stał i miał się dobrze ;)

graphic.png

Opublikowano

Server jakaś kpina, prezentacja graficznie -11/10 zdjęcia rozciągnięte nie wiem po co. Kto teraz robi OldSchool jak każdy kto chce iść na klasyk idzie na PL, a nie. A co do servera max 500 graczy. Nie polecam produkcji bo szybko się zawiedziecie, co lepsza po co wstawiać prezkę kiedy nie jest skończona.  xD 

Chcecie to wam mogę Trailer zrobić, to chociaż graficznie wybrnięcie.  B)

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wcześniej moda na reworki, teraz na oldschoole. Serwer nic specjalnego, wczoraj się zawinął serwer lesthia.eu, bo administracja nie wiedziała co to backup. Tez oldschool, a liczba graczy wynosiła w godzinach szczytu 100 osób. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

po pierwszym tekście i pierwszym zauważonym chyba ninji na chyba koniu stwierdzam, że do kosza z tym XDDDDDDDDDDD ALE PRZynajmniej bede miał dobry humor do końca dnia dzieki tej chyba ninji Ła da fak niga xDDD

VsxuB58.png

Opublikowano

Serwer wygląda fajnie co prawda prezentacja nie skonczona , dajmy mu szanse :)

ile ku do G

Jak z fms , broniami 30

drop z Best specjalisty 55 drop z metinow

Hejt

Opublikowano

Brzydka prezentacja. Jeżeli nie jest skończona to po co dodajesz?
Powodzenia 

Opublikowano

Jednym słowem lipa :D tyle nie polecam 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jakaś kpina jednym słowem, oldschoole to przeżytek, nikt na tym nie będzie grał. Prezentacja też okropna. Jak będzie 100 osób to się naprawdę zdziwię. 

Opublikowano

Projekt mnie nie zaciekawił, aczkolwiek życzę bardzo serdecznie powodzenia.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...