Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do oglądania filmów i grania

Wrzaskul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio myśle nad zakupem słuchawek, ale nie jestem pewien które wybrać.

Słuchawki przydadzą mi się do oglądania filmów jak i zarówno grania w gry. Zależy też mi na tym, by nie były one drogie.

Ktoś coś poleca?

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

Razer Kraken Polecam. Tanie a dobre.

Przy filmach a co bardziej muzyce troche wysiadają mimo ceny. 

Ja polecam Superluxy HD681 lub odświeżone HD681EVO - najlepsze do wszystkiego za 100zł.

Czasami są jeszcze w biedronce panasonic za 50zł które jak na tą cene też są dobre.

jjVvjT4.png

Opublikowano

Co wy mu polecacie? Kolejny z srejzerami bo się święcą. Podałbyś budżet bo możemy ci dać takie za 1k albo za 30zł. A jak hd681 to na pewno nie evo :v

Opublikowano

Co wy mu polecacie? Kolejny z srejzerami bo się święcą. Podałbyś budżet bo możemy ci dać takie za 1k albo za 30zł. A jak hd681 to na pewno nie evo :v

do 250 zł.

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK "GAMINGOWE" SŁUCHAWKI. Są słuchawki z mikrofonem (tzw. headset), który nie zawsze nadaje się do gier.

Takie Krakeny są przeładowane basem, który dudni (jest strasznie przeładowany i nie czysty), średnie tony są za ciche, a góra jest mocna, ale nie ostra. To mają być dobre słuchawki? Sam je mam i nie polecam za tą cenę.

Zanim coś ci podamy, to powiedz. Czy mają mieć mikrofon? USB, czy Jack? Czy możesz przekroczyć budżet? Jaką masz kartę dźwiękową (do czego będziesz je podpinać)? Na jakim dźwięku ci zależy?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...