Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Corel

Gość koxxxik12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeglądałem miejsce na dyskach i trafiłem na starą wersje trail corela. Tak sobie pokombinowałem i się zastanawiam. Czy coral to program który oferuje możliwość dobrej pracy z  grafiką rastrową? O wektorową nie pytam ,bo corel to gigant w tej dziedzinie. Czy podłóg photoshopa jest to program który zostaje lata w tyle czy daje rade? Pytam oczywiście o najnowszą wersję X7.

Opublikowano

Mam u siebie X5 ,póki co jest fajnie ,ale nieco miej intuicyjnie niz w photoshopie ,przynajmniej dla mnie.

Opublikowano

Zależy co dokładnie chcesz wykonywać w tym Corelu, jeśli chodzi o rasterki. Jeśli jakieś sygnaturki, manipulacje, etc, to może być Ci ciężko. Nie ma on wszystkich opcji do takich projektów, jak np Photoshop, czy nawet GIMP.

Jednak jesli chodzi o jakieś bannery, szablony www, czy też rysunki, to możesz się w tym bawić, jeśli jest dla Ciebie wygodniejszy niż Photoshop :) 

igNMhIy.png

Opublikowano

Teraz z photoshopem to będzie ciężko ,bo to nie na moją kieszeń taka subskrypcja. Adobe strzeliło sobie w stopę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...