Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile godzin dziennie?

HelperOne

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3h dziennie w weekendy prawie, że 0 bo wychodne :P

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Żebyście już nie myśleli, że zmienie temat to odpowiem.

1. Kilka godzin, przynajmniej 2.

2. Gram, ale nie często w strzelanke, bo uruchamia się ponad 2 minuty!

9037814477036501451192.png

Opublikowano

1. Mało, pół godziny, czasem zdarzy mi się godzinkę, ale wtedy to już #yolo.

Coś ostatnio trollujesz za bardzo. Chyba wpadłeś w złe towarzystwo.

1. Do 2 godzin, 2. nie.

Opublikowano

To jest ankieta dla użytkowników mpcforum:

1. Ile godzin jesteś na komputerze(ile godzin)?

2. Czy grasz na komputerze(tak/nie)?

1. 4-12h, zależy od dnia.

2. Pewnie, codziennie w coś zagram :>

Opublikowano

1. Siedzę zazwyczaj od 17/18 do (ostatnio) 3/4 rano. Niekiedy do 2, zależy jaki mam humor. Na pewno z 8h przed takim sprzętem będzie. 

2. Tak.

­

Opublikowano

1. Zależy co robię i czy danego dnia nie mam innych zajęć, zdarza się że siedzę po 8-10 godzin.

2. Tak, czasami :)

Opublikowano

1. W tygodniu 12-14 godzin (8-10 praca) w weekendy mniej

2. Ostatnio raczej mało

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Mój dzień, gdy jest zimno i pada

Gram na kompie od 15 do 5 rano, idę spać. Wstaje, nawet nie myje zębów, gram od 15 do 18, robie sklep w metku i dopiero idę umyć zęby, nic nie kupili, wychodzę z metka i odpalam cs'a. Gram do 5 rano, idę spać, budzę się o 15 i.....

­

Opublikowano

Mój dzień, gdy jest zimno i pada

Gram na kompie od 15 do 5 rano, idę spać. Wstaje, nawet nie myje zębów, gram od 15 do 18, robie sklep w metku i dopiero idę umyć zęby, nic nie kupili, wychodzę z metka i odpalam cs'a. Gram do 5 rano, idę spać, budzę się o 15 i.....

Masz okularki czy nie? Spróbuje to wziąć dosłownie. Masz przyjaciół(których widzisz na żywo, nie w cs lub metinie)? Uznajmy to na trolla w tym temacie.

Opublikowano

1. Ile godzin jesteś na komputerze(ile godzin)? to zależy czy weekend czy nie, Jeśli weekend to 4-5h jeśli dni pracy to 1-2-3 h czasem wgl

2. Czy grasz na komputerze(tak/nie)? nie nie gram

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

0 ale jestem chory więc 2-1h

czy gram w gry? nie bo nie dla dzieci wole z laskami dla starszych panów popisać pozdro

Masz racje, gry nie są dla dzieci, ale jak możesz gadać z laskami które nie żyją? :makka: :lenny:

Opublikowano

1. Zależy od ilości wolnego czasu w danym dniu. W tygodniu raczej 3h, a jak mam wolne i mam spokój to nawet do 12h. :D

2. Przeważnie nie gram, ale jeśli mam ochotę i mam z kim grać to czemu nie. :)

9La1rOf.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...