Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adidas SuperStar

Hraklo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chce dziewczynie sprawić superstary na święta bo bardzo się jej podobały. 

Wiem jak jest z ich opinią, że buty dla blogerek, że co druga dupka w tym śmiga, ale j****.

I co do zakupu to mam kilka pytań: jak z wytrzymałością i wygodą buta oraz z czyszczeniem? 

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Przyznaj sie, ze to dla Ciebie nie dla dziewczyny, tak to byś się nie przejmował czyszczeniem :D

user since 2009. pare baników się dostało :)

Opublikowano

To nie są dobre buty i tu nie chodzi o ich popularność. Są po prostu mizernej jakości za tę cenę. Dołóż trochę i kup sobie/jej Jordany albo jakieś wymyślne najki.

Opublikowano

Moja je ma xD Jak i 3 pary Air Maxów xD No cóż taki trend nic nie zrobisz oby nie białe strasznie się brudzą, ale jeśli chodzi o wygodę to chyba nie narzeka :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Przyznaj sie, ze to dla Ciebie nie dla dziewczyny, tak to byś się nie przejmował czyszczeniem :D

No właśnie typie, chyba dziewczynie będzie zależało na tym by but był biały?  :((

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Przecież kolor nie ogranicza się do białych. ­
Jeśli chodzi o wygodę i wytrzymałość - polecam.
Ale teraz to tandetne i mało oryginalne, bo każdy je ma, a zaraz będzie show na coś innego - jak zawsze u nas. xD 

tMjZlYU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...