Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz, słuchawki i klawiatura do gier

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam bardzo dobry sprzęt przede wszystkim słuchawek,klawiatury,myszki 

Mam kilka propozycji słuchawki:Razer Kraken 7.1 

Klawiatura:Razer blackwidow chroma

Mysz tu mam kilka propozycji: Razer naga epic,A4 Tech Bloody Blazing A9,Razer DeathAddrr chroma,Tracer Sniper TRM-503 avago9500,Hama Urage Ice Dragon,Genius Gila,Gigabyte aivia krypton,Rapoo Vpro V900,razer taipan expert. to na tyle z myszek.

A wy mi napiszcie czy warto ten zestaw kupić i jaka myszka z tych wszystkich? I napiszcie swoje zestawy i propozycje ;)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Kasy mam dużo ;) (nie chce podawać) Chwyt claw grip i palm grip używam tego i tego :) przełączniki ? nie za bardzo wiem co to jest

Napisz ile kasy masz, jaki chwyt myszki, jakie przełączniki klawiatury chcesz.

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Co do przełączników:

http://www.keyboardco.com/blog/index.php/2012/12/an-introduction-to-cherry-mx-mechanical-switches/

Co do słuchawek jakie chcesz brzmienie? Masz jakieś lepsze źródło niż integra?  Broń Boże, nie bierz krakenów.

Przełączniki obojętnie tylko żeby sie szybko nie psuly i działały długo no i żęby się wygodnie pisąło i grało. czemu nie krakeny ? 

Brzeminie słuchawek cośpodbonego do krakenów najlepiej jak by był jeszcze leposze

Opublikowano

Coś podobnego do krakenów to jakieś słuchawki za 40zł z tesco. Te słuchawki są beznadziejne, mają baardzo podbity bas, nic innego tam nie istnieje.

Polecam Hyperx Cloud, słuchawki grające lekką vką, z fajnym pozycjonowaniem, dobrą średnicą.

Co do klawiatury, podaj budżet, bo mechaniczne tanie nie są.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Tak do 400 zł no może trochę więcej 500-600

Opublikowano

Coś podobnego do krakenów to jakieś słuchawki za 40zł z tesco. Te słuchawki są beznadziejne, mają baardzo podbity bas, nic innego tam nie istnieje.

Polecam Hyperx Cloud, słuchawki grające lekką vką, z fajnym pozycjonowaniem, dobrą średnicą.

Co do klawiatury, podaj budżet, bo mechaniczne tanie nie są.

Tylko uprzedzam potrzebuję słcuhawek do gier do fps żeby szybko usłyszeć kroki przeciwnika

Opublikowano

Tylko uprzedzam potrzebuję słcuhawek do gier do fps żeby szybko usłyszeć kroki przeciwnika

To krakeny do tego się nie nadają. Jak w sumie do niczego one się nie nadają, tylko do śmieci.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

To krakeny do tego się nie nadają. Jak w sumie do niczego one się nie nadają, tylko do śmieci.

Czyli miałeś doczynienia z krakenami ? że tak ostro je oceniasz 

Opublikowano

Czyli miałeś doczynienia z krakenami ? że tak ostro je oceniasz 

Mam je właśnie na głowie, niestety.

Opublikowano

Mam je właśnie na głownie, niestety.

Aha to przykro mi :p

Opublikowano

Słuchawki Hyperx Cloud

Klawiatura cm storm quickfire

Myszka razer da lub coś z zowie

Płacenie prawie 650zł za klawiaturę która ładnie świeci a przy tym wykonanie pozostawia wiele do życzenia mija się z celem.

Opublikowano

Słuchawki Hyperx Cloud

Klawiatura cm storm quickfire

Myszka razer da lub coś z zowie

Płacenie prawie 650zł za klawiaturę która ładnie świeci a przy tym wykonanie pozostawia wiele do życzenia mija się z celem.

Jak na razie najlepsza odpowiedź ;) Like

Opublikowano

Bierz takie co podał Cinu. Chyba najlepsze myszki,klawiatury i słuchawki w tym budżecie. Cloudy sam mam i są świetne ;) Jak chcesz to możesz się jeszcze zastanowić nad SS Rival którego również mam i polecam.

Opublikowano

Zastanowię się ;)

Myślę że temat został rozwiązany do zamknięcia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...