Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i mysz z biedronki?

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet fajne, nie wiedziałem, że w biedronie można kupić teraz takie coś :)

Do cs'a nie potrzeba akurat drogich sprzętów więc może się skuszę :)

­

Opublikowano

Pierwsze słyszę o takiej marce, sprawować może się i dobrze, natomiast trochę wątpię w te podświetlanie - myślę, że długo się tym nie nacieszysz. :p

Opublikowano

Pierwsze słyszę o takiej marce, sprawować może się i dobrze, natomiast trochę wątpię w te podświetlanie - myślę, że długo się tym nie nacieszysz. :p

­Sam sprzęt prezentuje się bardzo dobrze jak na taką cenę, ale wątpię jak z jakością wykonania.

Kupiłem ;3 Myszka i klawiatura bardzo fajna ^^  Mysz wygodna,duza waga w sam raz nie za ciezka nie za lekka.Dobrze siedzi w łapce.Kolory same się zmieniają.Ładnie wygląda

Klawiatura jak klawiatura.Trzy kolorki zmieniane kliknieciem klawisza.Pare dodatkowych funkcji wlaczajacych przegladarke,kalkulator,wlaczajacych muzyke stopujacych itp itd

Jak za te pieniądze sądze ze sie oplacalo

ie068n.jpg
Opublikowano

Klawiatura podświetlana... szkoda, że dalej nie widać jaki przycisk się przyciska, bo nadruków nie podświetla, tylko kontury wokół klawiszy. Jak ktoś ogarnia całą klawiaturę na pamięć, to mu to nie potrzebne, ale do pisania w nocy, dla kogoś kto się patrzy na klawiaturę to jest lipa :P

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mam mały problem, otóż gdy klikam przycisk zmiany koloru podświetlania na klawiaturze wyłącza się i włącza kolor czerwony.. zależy mi aby to naprawić. Ma ktoś jakieś pomysły? Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...