Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot do LoLa - Stare czy Nowe konto

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Pytanie mam takie... Po ponad roku przerwy w lola chciałbym wrócić do gry... I mam dylemat czy grać na swoim starym koncie gdzie mialem prawie wszystkie postacie (jak za tamtych czasów) i 2 strony run czy lepiej zalozyc nowe konto i cisnac od nowa bo pewnie skilla brakuje. 

Opublikowano

Graj na starym koncie. Masz już tam runki, championy, pewnie trochę IP, ponadto lv. Według mnie nie opłaca Ci się zaczynać na nowo, ale to już Twój wybór.­

Opublikowano

No więc, tak jak pisali koledzy wyżej.

Lepiej grać na starym koncie, bo masz championów.

Przecież normale/ARAM'y są do ćwiczenia, więc skilla se nadrobisz, powodzenia w Lidze Legend!

QNEmDk9.png

Opublikowano

Chyba najlepiej będzie jak zagrasz na starym koncie, skoro masz już praktycznie wszystkie champy. Pograć na nowym koncie możesz, ale wydaje mi się, że w tym wypadku jest to strata czasu, ponadto pierwsze 3 lvle musisz wbić na botach, co jest niesamowitą męczarnią, nie polecam. :v Podsumowując - graj na starym.

Opublikowano

Powiem Ci z doświadczenia, że sprzedałem konto i od kilku tygodni pogrywam sobie na nowym koncie - poziom słaby, 100% win ratio po kilkudziesięciu meczach. Ogólnie strasznie nudno i niczego się nie nauczę, więc osobiście wolałbym przywrócić czas i nie sprzedawać mojego starego konta.

Tobie też polecam nie przerzucać się na niższe lvl'e, a pograć normale/drafty.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Ja bym grał na tym starym koncie, od razu masz praktycznie wszystkie postacie, a zawsze możesz powoli wracać do gry ćwicząc na ARAM/normalach.

Na aramach zbyt wiele nie wyćwiczy.

Zdecydowanie stare konto. Będzie Cię irytować czas, jaki trzeba poświęcić, żeby kupić nową postać. :D

­

c:

Opublikowano

ten temat jest tak bezsensowny, że nawet nie wiem co tu wpisać
Graj na starym, chyba, że wolisz marnować czas a 'skill i tak ci nie podrośnie bo to są kuzwa normale w przedziale lvlowym 1-30..

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Stare konto. Szkoda marnować czasu na wbijanie od nowa 30 lvl itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...