Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Windows 10

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj dokonałem jesiennej aktualizacji Windowsa 10, gra wtedy jeszcze działała. Dzisiaj próbuję wejść i przy każdym uruchomieniu klienta wywala bluescreen z błędem "KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (dump_wmimmc.sys)", po czym komputer się restartuje i tak w kółko. Próbowałem trybu zgodności, lecz niestety nic to nie dało.

Mowa oczywiście o PL'u.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

Na czas odpalania metka wyłącz antywira, bo jeżeli chodzi o kompatybilność, to podobno m2 i win10 się nie gryzą.

­

Opublikowano

Na czas odpalania metka wyłącz antywira, bo jeżeli chodzi o kompatybilność, to podobno m2 i win10 się nie gryzą.

Nie mam antywirusa. Zapora też wyłączona.
Opublikowano

może sterowniki grafiki? nie masz zaktualizowanych pod 10

Mam najnowsze. Próbowałem też pobrać starsze, ale bez rezultatu.

Ludzie global nie jest pod win 10.Poki co xp,win7 i win 8.I niewiadomo kiedy bd aktualizacja pod win 10

Wcześniej działał bez żadnych problemów, więc... ;x

Opublikowano

Mam to samo. Choć wcześniej na PL'u mogłem grać bez żadnych problemów. A dziesiątkę mam już bodajże od lipca, czy czerwca. Zauważyłem, że prawdopodobnie błąd ten występuje po ostatniej, dużej aktualizacji.

Opublikowano

Ten błąd może wynikać po prostu od antywirusa który blokuje działanie niektórych gier nie raz tak miałem wystarczy wyłączyć go zrobić ponowne uruchomienie komputera i wszystko powinno wrócić do normy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...