Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy R* zrobi coś z cheaterami w GTA:O?

konrad@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy Rockstar coś planuję zrobić / albo robi z tymi hakerami ? Ostatnio to jest masakra praktycznie co sesje jest przynajmniej 1

Opublikowano

Mam pytanie czy Rockstar coś planuję zrobić / albo robi z tymi hakerami ? Ostatnio to jest masakra praktycznie co sesje jest przynajmniej 1

Narazie rockstar odpuszcza sobie z banami z nieznanego powodu

76561197963952284.png

Opublikowano

To jak to jest oni wykrywają od razu takiego moda tylko nie banują teraz? Ogólnie sorry może głupie pytania zadaje ale jestem zielony jeśli chodzi o ten cały system i hakerów.

Opublikowano

Bez przesady, cheaterów jest coraz mniej, ponieważ są banowani. Dziś rano pisałem w podobnej sprawie do supportu, oto fragment odpowiedzi:

by zachować środowisko rozgrywki jak najbardziej sprawiedliwym dla uczciwych graczy, rutynowo sprawdzamy serwery
w celu rozdzielenia oszustów i uczciwych graczy. Proces ten oparty jest na zautomatyzowanym wykrywaniu oszustów,
badaniu podejrzanych statystyk i sprawdzaniu dowodów dostarczonych przez społeczność gry.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...