Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2k

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Jaki posiadasz budżet na kupno? 2tysiące moge przekroczyć ten budżet max 250-300zł

- Jaka jest specyfikacja dotychczasowego sprzętu? 

- Co chcesz osiągnąć poprzez kupno/modernizacje sprzętu? Większy komfort gry więcej fps  lepsza grafika

Pytania dodatkowe dotyczące kupna zestawu komputerowego bądź laptopa:

- Do czego ma służyć komputer/laptop? Do gier 

- Czy komputer będzie rozbudowywany?Może być 

- Kiedy masz zamiar kupić zestaw komputerowy?Stopniowo część po część :D

- Czy komputer/laptop ma zawierać system operacyjny (dotyczy obu), monitor czy inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.) (dotyczy jedynie komputera).

- Czy masz zamiar podkręcać podzespoły; CPU, GPU, RAM? (dotyczy jedynie komputera) Jak jest taka możliwość w tak małym budżecie to tak 

- Co ma być głównym atutem komputera: cisza, wydajność, pobór prądu?Przede wszystkim wydajność może być głośny oby sie nie przegrzewał ale też żeby nie chodził jak odkurzacz 

- Jaką masz rozdzielczość monitora, jeśli go posiadasz? (nieobowiązkowe) aktualnie mam laptopa 

- Dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu. duża wydajność przy max detalach,niska temperatura,jakość

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

- Kiedy masz zamiar kupić zestaw komputerowy?Tak za 4-6 miesięcy 

Przyjdź z tydzień przed zakupem, składanie zestawu teraz nie na sensu, ponieważ za pół roku ceny ulegną zmianom.

Opublikowano

Przyjdź z tydzień przed zakupem, składanie zestawu teraz nie na sensu, ponieważ za pół roku ceny ulegną zmianom.

Ale chce wiedzieć ile by kosztował takowy zakup na dzień dzisiejszy 

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Chyba logiczne, że skoro twój maksymalny budżet wynosi 2300zł, to cena sprzętu będzie podobna.

No dobra ale chodziło mi o coś innego jaki sprzęt jaki procesor karta graficzna dysk itd itp

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy tego też nie jestem w stanie powiedzieć, wróć za pół roku.

ale nie, nie ty chyba mnie nie zrozumiałeś mi chodzi oto że chce wiedzieć teraz jaki sprzęt bo będę to stopniowo kupował :/  Np dzisiaj jakaś część za tydzien/miesiąc

Opublikowano

Aha, no to dzięki za odpowiedzi widzimy się za pól roku! Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...