Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obstawiać na CS:GO Lounge?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem początkujący w obstawianiu i nie wiem ile wygram obstawiając na daną drużyne

Te 0,04Centy Będe na + czy dostane 4centy za postawione 6centów ? na jakiej zasadzie to działa ?

post-982547-0-36676800-1447702820.png

Pomogłem ? Zostaw Okrąglutkiego +'a

j9sk.jpg

Opublikowano

Obstawiasz skina za 6 centów, wygrywasz skina za 4 centy ( teoretycznie, bo w praktyce pewnie nic nie dostaniesz)

to może być  tak że moge nic nie dostać ?

j9sk.jpg

Opublikowano

Jeśli obstawisz zbyt mało to tak.

Ja raz miałem tak, że powinienem dostać coś ponad 50 centów, a nie dostałem. Jak już się betuje to z poważnymi kwotami, a nie kilkoma centami..

Opublikowano

Jeśli obstawisz zbyt mało to tak.

Ja raz miałem tak, że powinienem dostać coś ponad 50 centów, a nie dostałem. Jak już się betuje to z poważnymi kwotami, a nie kilkoma centami..

dzięki za pomoc, temat do zamknięcia 

j9sk.jpg

Opublikowano

jeśli jest 50/50 to dostaniesz tyle samo np.
Za wartość 0.05 centów możesz obstawiać co najwyżej gry na 10% procent bo wtedy możesz mieć jakiś sensowny zysk.
Ogólnie to obstawia się najlepiej po 1 euro, ale nie na pewniaki bo to znowu nie ma sensu jak np. 95/5 bo wtedy nic nie dostaniesz.

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...