Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoBot 10.82 gdzie pobiore

radek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozesz probowac pandoriumx, jednak osobiscie nie polecam, dzis w nocy moja nowa postac zostala wyczyszczona z paru k, nie sciagalem nic innego niz z ich strony, wiec polecalbym kupic za ccki windbota i miec spokoj z tymi crackami... Z mpc tez bym nic nie sciagal, jak nie uzywales windbota, wez 14 dni darmowe i zarob te 150cc na licencje...

Opublikowano

@Wojaszek

Pandorium oskarża DarkStar'a, DarkStar oskarża ZZNYSecure'a. Jaka w tym prawda, cóż. Pewnie masz rację, bo DarkStar nie ma w tym żadnego interesu i tak już robi dobre pieniążki na sprzedaży licencji :) Nic tylko czekać aż znowu torgowcy będą go crackować :)

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@Wojaszek

Pandorium oskarża DarkStar'a, DarkStar oskarża ZZNYSecure'a. Jaka w tym prawda, cóż. Pewnie masz rację, bo DarkStar nie ma w tym żadnego interesu i tak już robi dobre pieniążki na sprzedaży licencji :) Nic tylko czekać aż znowu torgowcy będą go crackować :)

Niech sie oskarzaja wzajemnie, czyja to wina to mi to obojetne, prawda jest taka, ze problem maja tylko uzytkownicy darmowi, tak wiec moze to byc tylko propaganda albo wymuszenie na nich przez kradziez zaplaty za cracka, nawet jezeli z drugiej strony robi to darkstar, to tez sobie wali interes, oboje sa siebie warci. Darkstar pokazal, jak bardzo mu nie pasuje to, ze robia tego cracka wydajac po 5 minutach od jego publikacji nowa aktualizacje, jeszcze teraz proboja sie po sadach wlekac za posty na ich forum ktore wstawil swiezak, rownie dobrze moglby to byc ktos z xenobota, no coz, szkoda, ze poprzednie wersja cracka sprzed roku a raczej osoba ktora je robila przestala to robic i ZZNY zajal jego miejsce, moze gdyby nie to, to crack dalej by dzialal i nic takiego by sie nie wydarzylo. Trzeba czekac na rozwoj sytuacji, ale moim zdaniem nic sie tutaj nie wyjasni, bo kto by sie przyznal do kradziezy?  B)

Wracajac do WindBota, dzisiaj spotkalem sie ze skryptem ktory mial w sobie opcje wysylania do innego uzytkownika pieniedzy jak osiagnales jakas ilosc w banku, skrypt byl z oficialnej strony od platnego skryptera, tak wiec polecam samemu wszystko sprawdzac lub spedzic te pare godzin i zrobic swojego skrypta 100% afk, 

Opublikowano

Panowie widzę ze jesteście w temacie , mam craca z mpc forum(serwer + patch) o dziwo chodzi 2 tyg juz i nie zapowiada się na hack'a ale wyszła teraz nowa wersja xenobota (wbudowane skrypty zalezy mi na ich zdobyciu) po aktualizacji xenobot stary crack nie działa , miałem starego xenobota w rar dzięki czemu dalej boce. :)

Jestem nawet zainteresowany crakiem z wirusem logne się na statym lapku i pobiore skrypciory chyba ze ktoś mi tu wrzuci :D

Albo jak ktoś ma licencje niech napisze na pw dogadamy się :)

Opublikowano

alve mam tego z pandoriumx , to jest ten czysty? antywirus mi go blokuje a wcześniejszych crackow nie blokował a tego juz eset wykrywa.

Opublikowano

alve mam tego z pandoriumx , to jest ten czysty? antywirus mi go blokuje a wcześniejszych crackow nie blokował a tego juz eset wykrywa.

jezeli masz tego z padoriumx to wlasnie on ma keylogera

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, czy ktos z was posiada jeszcze ta kopie od ZZNYSecure? Chcialbym ja przeanalizowac.

Pozdrawiam TheAifam5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...