Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto otworzyć skrzynki mając 10 euro?

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Lepiej otworzyć skrzynki chroma 2 licząc na kosę czy lepiej gry w promocji na steam do 19:00?

Jeśli gry, to powiedzcie jakie warto kupić, wiem że trochę zły dział ale śpieszy mi się bo została tylko godzina.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja bym stawiał na YOLO. Mając 5 euro otworzyłem jednego Phoenix'a - trafiłem Asiimova WW.

Mając 15 euro nie trafiłem nic.

Bywa na prawdę różnie, ale po co kupować gry, w które prawdopodobnie nie będziesz grał? xD

Ew. Kup po prostu kilka skinów i się pobaw na jackpotach.. W taki sposób masz większą szansę na wygraną niżeli otwierając case.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Nie masz wpływu na to co Ci wyleci. Czysta loteria. Możesz się wzbogacić lub zarobić parę centów.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja bym stawiał na YOLO. Mając 5 euro otworzyłem jednego Phoenix'a - trafiłem Asiimova WW.

Mając 15 euro nie trafiłem nic.

Bywa na prawdę różnie, ale po co kupować gry, w które prawdopodobnie nie będziesz grał? xD

Ew. Kup po prostu kilka skinów i się pobaw na jackpotach.. W taki sposób masz większą szansę na wygraną niżeli otwierając case.

A ja dając 5euro zwróciła mi sie połowa skrzynki więc nie mam pojęcia, co do gier to przechodzę każdą bo po co inaczej je kupować

Opublikowano

Ja radziłbym Ci kupić jakiś skin i próbować się trade'ować np. na CSGO Lounge z zyskiem. O ile zrobisz to umiejętnie to zarobisz. Otwierając skrzynki nie masz pewności czy uda Ci się odegrać ale jak wolisz.

Opublikowano

poczekaj na operacje to wiecej kasy bedziesz mial na jakos bron ;F np moj kumpel mial ak elitarnego slady uzywanego i wymienil na ak niebieski lamit( oba ak z startrackiem ) i zbogacil sie o jakies 7 € wiec kolega wyzek dobrze doradzil ci ze warto skin kupic i tradowac moze uda ci sie ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Jezeli wiesz, ze na pewno bedziesz gral w gry to kup gre, jezeli grasz tylko w cs to leć yolo jak to mówią.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

A ja zawsze powtarzam jedno. Jeśli ktoś się zastanawia czy otworzyć skrzynki, to niech wejdzie na youtube, wpisze izak case opening i wtedy już nie będzie się zastanawiał czy otwierać xD

Opublikowano

Nie opłaca się 10 euro to raptem 4 klucze. Ostatnio otwierałem skrzynki za 20 euro i to Falchion, gdzie najczęściej kosa dropi, a najlepszy skin to był fioletowy...

comment_m95KQHfhf6VE4behQXXtRbullmaTavwP

2k8

cs

player

Opublikowano

To jest loteria, jedni po 2 skrzynkach są 100 euro na plusie, a innym po 50 otworzonych skrzynkach nie dropnie nic wartego więcej niż kilka euro

Rankboosting (Sygnatura).png

Opublikowano

Nie stawiaj na jackopotach bo to najgorsze co może być... kup skiny po 1-2 euro i stawiaj mecze na csgolounge ;)

/

Kup chociaż 2-3 skiny i po obstawiaj na mecze :)

Opublikowano

Otwórz skrzynki. A może zawsze trafi się jakaś kosa, czy coś wartościowego. Zawsze możesz otworzyć 2, a 2 sprzedać, czy zrobić z nimi co chcesz.

Opublikowano

Za 1 razem mi dropnęła kosa za 150euro karambit rdzeń, dzięki za pomoc :)

fuksiarz!

Ja 50 skrzynek i m4 xray tylko, mój najlepszy drop.

Karambit Warstwa Rdzy*

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...