Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy crack do hearhranger

krychol49

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktoś może kiedy będzie crack do hearhrangera dzisiaj stał sie platny i jest ograniczenie do 4 godz dla freeuserow ale naj akiej stronie mozna sie spodziewac go

Opublikowano

Wiesz co używałem rangera bo wiedziałem jak go skonfigurować a buddy nieuzwalem bo odpaliłem i nie wiedziałem co jak poustawiać. Nie wiem czy się odnajde w buddym

Opublikowano

^up Podalbys konfiguracje tego bota zeby dobrze grał. przepraszam ze to nie jest odpowiedz do tematu poniewaz dziwi mnie to ze bot jak gra to wali na przeciwnika zamiast czyscic karty na polu a potem przegryeam. wie ktos jak to ustawic ?

Opublikowano

^up Podalbys konfiguracje tego bota zeby dobrze grał. przepraszam ze to nie jest odpowiedz do tematu poniewaz dziwi mnie to ze bot jak gra to wali na przeciwnika zamiast czyscic karty na polu a potem przegryeam. wie ktos jak to ustawic ?

Nic nie ustawiałem oprócz wybrania decku :p Mi gra nawet dobrze, 18/6 face hunterem.

Poszukaj na forum tego bota, albo na forum cracka :p

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...