Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne zdjęcia, album.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tu będą umieszczane zdjęcia, tylko śmieszne przez mnie.

PROSZĘ O NIE UMIESZCZANIE WASZYCH ZDJĘĆ, ANI INNYCH TYLKO KOMENTARZE! FOTY BĘDĄ DODAWANE!

Narazie na poczatek, kilka zdjęć.

4350krajecsalamudg8.jpg

antikinderff9.jpg

autko.gif

beztytuucj3gn1.jpg

clipboard02pd1he6.jpg

dlainwalidynz4.jpg

statistikaaw1.jpg

To początek : )).

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwalił "opis" tego samochodu xD Buhahahha! Gdyby tak każdy opisywał dlaczego chce sprzedac samochod ^_^

A i jeszcze wjazd dla inwalidów a pośrodku słupek xD

Przewalone foty hahahahah ^_^

Czekam na więcej! ;)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

najlepsze z podjazdem dla inwalidow ; d

@up

usun refferala z sygny albo reportuje >.>

Opublikowano

woda tez wymiata ale rzeczywiście opis auta wymiata ZAL mi tych lasek nad grobem :(

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

Najlepsze jak zwykle z autkiem ;P później jest to z podjazdem xDD ale to z wodą też złe nie jest ;)

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano

4416591pe5.jpg

komuna248in9.jpg

najbardziej_seksowny_chlopak_by_ke.jpg

pacmanmp6.gif

pastachujku6.jpg

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

o co chodzi z ta pasta do zebow?? bo nie kapuje to smieszne jest?? raczej ten kto zrobil te fotki ma obnizony iloraz inteligencji ZAL....

W 1968 wystarczyło kilka Mhz żeby posłać rakiete na księżyc, teraz potrzeba pentium 4 3.0 Ghz żeby odpalić Viste...

SPAMOWI powiedz STOP!!

Opublikowano

he ;D z pastą mnie rozwaliło ;D to kto obala komunę :P

9Dragons Veteran Player <--- DB8 WT Hybrid

Jeśli masz jakieś pytania na Temat 9Dragons zapraszam do działu 9D lub Napisz PM, na pewno odpowiem. :)

Opublikowano
o co chodzi z ta pasta do zebow?? bo nie kapuje to smieszne jest?? raczej ten kto zrobil te fotki ma obnizony iloraz inteligencji ZAL....

Hahahahahahahahhaha!!!!! Co za pajac ^_^ I jeszcze innym zarzuca obniżony poziom inteligencji...Buhahaha!

Dam Ci podpowiedz...ściągnij spodnie i spójrz w dół. (to chyba dobra podpowiedz,co?)

btw.spamuj wiecej neo kidzie.

@topic new photos

Hah rozwalił mnie ten komiks.4 dzień-bez masturbacji Hahaha.

Podpowiedz...spójrzcie na ręce ^_^.

-Accept Jesus (and get 4 free Play Station2)

-No

Hahaha thx za rozbawienie mnie! ;)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

To rozmowa na gg sprzed chwili...

<Saviper> Yo

<Aciek> ¬¬ Yo

<Saviper> jak zrobiłeś te znaczki?

<Aciek> ¬¬

<Saviper> __-- xD no jak

<Aciek>Ö Ctrl + C...

<Saviper> Nie działa, nadusze Ctr+c i co dalej dusić?

<Aciek> ¬¬

<Saviper> kurwa jak to robisz

<Aciek> Używam mózgu.

<Saviper> Nie działa.

Tego nikt nie pobije :E

Opublikowano

Masz racje ale co zrobić takie dzieci sie rodzą to sprawa genów ludzkie DNA nie jest idealne :D pasta do zębów wymiata koleś miał farta ze tak wycisnął

PS. More More more....

Opublikowano

02ss6rj8.jpg

JA CHCE TAK W SZKOLE : ( ! ! !

japonskekalhotkyha2sv3.jpg

kamaratizmokrestvrtelf3ya7.jpg

maniakgierkomputerowychtq1.jpg

worldtradecentervd0sa3.gif

wtf1iz8ws5.jpg

Opublikowano

hahah szczerze mowiac wszystkie wymiataja xD ale ten opis samochodu <LOL>;d

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

'tetris' i zul ofnójom ! xD

btw.

Emo to kurwy,

co bys zrobil jakbys sie dowiedzial, ze twoja stara to emo ? zgwalcilbys >.> ?

Opublikowano

Lol

ty chyba jestes ograniczony ;s

musi znalezc cos fajnego >.>

a nie ma zamiaru szukac bo jakis debil (nie jest to kierowane do bezposrednio do ciebie) zaczyna spamic

Opublikowano

Spam już był ale wiesz dal fotki spodobały sie dal kolejne a teraz pustka... na pewno już dawno by znalazł coś fajnego tylko zapewne mu sie narzazie nie chce dodawać ale cóż pogaduszki to pogaduszki i nic nie zorbie nie chodzi mi tu konkretnie o ten temat lecz ogólnie jest tego tyle a większość tematów nie dochodzi do 2 stron bo już sie temat znudzili za chwile jest coś nowego.

Opublikowano

Ja Wam dam Koniec, wy ...

Nowe dyscypliny sportowe.

dsc00708pi6qs1.jpg

Rotfl xD Potem dam następne ...

#edit

http://www.youtube.com/watch?v=7uKdAhRgYoA

whwhwahhaw

Opublikowano

Opis samochodu najlepszy :D Dajcie jeszcze jakis fotki xP

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...