Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodatkowe zasilanie grafy

Puchacz™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj wejdę w posiadanie radeona hd 7990 który ma pewnie 2 dodatkowe gniazda zasilania 8 pinowe, mam zasilacz ocz 700w z odczepianymi kablami, ma łącznie 6 wejść - 4x6pin i 2x8pin, wcześniejszego radeona zasilałem przez 6 i 8 pin które były przejściami z molexa gdyż nie dostałem w zestawie kabla z 6pin do 6 pin oraz 8 do 8.Do zasilacza trzeba wpiąć i do karty trzeba wpiąć czyli obie końcówki muszą być męskie a na allegro nie widzę czegoś takiego są tylko przedłużacze w których jeden koniec jest żeński. Czy mogę bezpośrednio podłączyć kable od zasilacza do grafy? Załączam foto jak w zasilaczu u mnie to wygląda: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page2/ocz-modxstreampro-rear-lg.jpg

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

K***a nie mam wlasnie ani 6 ani 8 pin xD nie dostałem w zestawie. Trudno bo nigdzie nie kupię ich, to kupie 2 adaptery wytne molexy i przyspawam do gniazd w zasilaczu xD

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...