Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten sezon jest jeszcze gorszy niż ostatni ; / ( Najgorszy =_= )

PanTobi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wam też wydaje się że gra staje się coraz mniej "Uczciwa"

pod względem równowagi między postaciami...

to prawda że lol nigdy nie miał równych postaci zawsze jakaś sobie gdzieś tam lepiej radziła...

ale to co sie dzieje w tym sezonie to jest syf...

już chyba 5 gra która została u mnie poddana w 20 minucie i było to 20 minut zmarnowanego życia...

te masterki całkowicie wszystko zniszczyły i jeszcze wspomnę o zmianach w Hydrze...

7100614476364271143028.png

6096014476364491143028.png

jak dla mnie najgorszy sezon to WŁAŚNIE TEN...

aż nie wiem czy przypadkiem nie zakończę przygody z ligą... chociaż poprzednie lata były całkiem miłe ; /

Opublikowano

Lol typie to jest gold 4 czego ty sie spodziewałeś ? ze bede robic 500 farmy w 50 minucie? pls zamiast cieszyc sie wygrales to placzesz o tym na forum

Raczej nie chodziło mu o scoreboardicon_minion.pngfarmę tylko o cały przebieg rozgrywek, które się teraz odbywają. Nie ważne w jakiej lidze zagrasz, w każdej kończy się tak samo. Gra trwa nie więcej niż 20 minut i jest to zazwyczaj przeważająca wygrana jednej ze stron. Mam nadzieje, że jest to spowodowane przed sezonem gdyż nie zamierzam grać tak dalej gdy sezon oficjalnie się rozpocznie. Już samo usunięcie MPpng_sranehw.png Mikstury Many był wielkim ciosem dla wielu postaci oraz dla mechaniki gry. Ja na przykład gdy tylko dowiedziałem się, że mikstura ta zostanie usunięta kupowałem ja nawet na postaciach bez many czy też na postaciach z energią w ramach strajku. Do dzisiaj po powrocie do bazy szukam tej mikstury po czym przypomina mi się: Aha, no tak Riot postanowił, że ją usunie. Na ten temat możnaby dyskutować i dyskutować, tylko pytanie brzmi po co? I tak Riot nic nie zmieni, ponieważ to jest jak z wyborami w PLpng_sraneqn.png Polsce. Jednym to przeszkadza a 80% ma to za przeproszeniem w dupie bo i tak grali tylko Katarinap_sraneaw.png Katariną czy innymi postaciami bez many lub też postaciami, którym mana nie jest potrzebna.

Opublikowano

Dokładnie tak jak powiedział Guciosky...

te gry totalnie nie mają sensu kończy się w ciągu 20 minut i to z przewagą jednego teamu... i to straszną...

w dodatku jeśli interesuje cie dywizja osób które tam grały to nie był to Gold 4...

gdyż w drużynie przeciwnej Rumble z którym grałem to Diament

przed wprowadzeniem aktualizacji można było sobie z*********e grać zanim gra się nie skończyła to każdy miał szanse na wygraną

miło wspominam chwile gdzie przedciwna drużyna miała nam już niszczyć nexus nagle sie wszyscy podnosiliśmy ostatni TF wygrany

i to my im zniszczyliśmy nexusa... dzisiaj wiadomo kto wygra po kilku pierwszych minutach gry...

//Edit:

właśnie... o tym zapomniałem wspomnieć...

całkowicie nie uczciwa sprawa z miksturami many... przecież niektóre postacie wymagały od groma jej ;x

większość przedmiotów jest zepsuta moim zdaniem...

Opublikowano

to dopiero presezon, wyluzuj dupsko młody XDDDDD

mam ci przypomniec starego rengara, luciana, kassadina, stare BT, meta na zaczynanie z butami? 

ZMIANY ZMIANY ZMIANY - TYLKO DLATEGO TA GRA DALEJ TRZYMA SIE PRZY ZYCIU

Opublikowano

Akurat moim zdaniem co sezon wprowadzają ciekawe zmiany i w żaden sposób nie można tego nazwać najgorszym sezonem, skoro te nowe masterki są takie dobre na x postaci, to czemu nimi nie zagrasz skoro to według twojej logiki darmowe punkty?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

...

czytanie ze zrozumieniem że ja p******e... GJ Guciosky widocznie jest jeszcze jakaś nadzieja ;x

przynajmniej jedna osoba czyta ze zrozumieniem...

co do reszty widzę że albo kłopoty ze wzrokiem albo brak chęci jakiej kolwiek do dokonania tego...

Opublikowano

a co k***a wolisz sejuani biegać 5khp 200 resów i teamfighty trwające 2 lata? meta pod cindera i red smite na topie lepsza była?xD teraz meta jest z*******a, early game, snowball, assasini, kilka błędów i przejebałeś grę, wszystko jest dynamiczne, z resztą to tylko presezon, więc balans na pewno zostanie poprawiony, broken itemy też będą pozmienianie, ale mam nadzieję, że gry będą wyglądały właśnie tak jak teraz.

Opublikowano

Heartbeat to twoje zdanie ^-^

ja wyraziłem też swoje to co zrobili strasznie mi się nie podoba...

i co do 2 godzinnej gry... to może nie przesadzajmy ale z 40/60 minut to dobry czas :D

miło wspominam moją grę którą grałem przez 79 minut ;x

Kronos... jeśli o 360... to miej świadomość że jesteś tam gdzie byłeś xD

okrąg ma 360 stopni... jakbyś chciał wywalić grę do góry nogami musiałbyś napisać 180 :D

ale domyślam się że nie podobają ci się zmiany tak ? xD

Opublikowano

w kazdym sezonie jakies pajace narzekaja na zmiany xD a potem nawalaja w lola jeszcze wiecej. Ogolnie tez mi sie nie podoba(sam jestem takim pajacem)  ze gierki 20 min (turrety padaja za szybko) ale mysle ze w kolejnych patchach zostanie wszystko poprawione na lepsze.

Opublikowano

Mało gram w LOLa przez te zmiany, rozumiem, że są one potrzebne, zawsze to jakaś nowość/świeżość, bla, bla, bla, ale źle mi się gra. Nie mogę "wpasować się" w te zmiany, moje ulubione postacie wydają się być słabe(?), no nie wiem, nie umiem wyjaśnić, co mam na myśli  :aaa: Ale chyba o to samo nam chodzi. Może jak bardziej zbalansują?, to wrócę, przynajmniej na wbicie dywizji w sezonie 6. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...