Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gier do 80zł

Ares2100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mam jakąś pieprzoną zmorę do niszczenia się każdego urządzenia jakie mam.
3 miechy temu pc. 4 dni temu sgs 3, dzisiaj myszka zaczela odmawiac posluszenstwa na LPM

Potrzbuje myszki do 80zł, do gier z gatunku MOBA, poprostu ma smigac, nie musi byc jakas wykurwista z 12309 makro itd.

Wymagam tylko zmiennego dpi ( dość dokładnie.. bardzu lubie z tym kombinować), ma być duża ( lubie trzymać całą dłoń na myszce) i

się nie zepsuć po miesiacu :D 

graphic.png

Opublikowano

A4Tech Blazing A9

Sensor optyczny A3050, czyli jeden z lepszych. Nie ma co się tutaj bawić w gripy, przyzwyczaisz się po tygodniu jeśli grip nie pasuje (palm/fingertip grip)

IRu7OnD.png

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Fajnie się dowiedzieć, że istnieje cos takiego jak rozne chwyty myszki o_O  używam palm gripa lub czasami trzymam całą dłoń bez "środka" palców tak jakoś 3/5 palca na myszce jest

graphic.png

Opublikowano

Ja id siebie moge polecic tracer hedshot max dpi 8200 oprogramowanie do myszki jest na. Plytce mozna zmieniac na dowolne sposoby przypisanie klawiszy do myszki zreszta sam obczaj ja jestem z niej bardzo zadowolony i przyciskami na myszce zmieniac dpi i refresz rate

76561198125755300.png

Opublikowano

Temat do zamkniecia, kolega tam wyzej polecił coś od A4Tech, blazinga 9 nie było, aczkolwiek wziąłem v8m :-) Jak narazie jestem bardzo zadowolony - nie ma to jak normalna myszka w rece zamiast biurowej za 30zł z tesco.. 2 lata na niej smigalem :_:

graphic.png

Opublikowano

TRACER pert TRM-503 usb duża i wygodna myszka 3 zmiany dpi mam ją 1-2 lata i sprawuje się świetnie ;)

Cena ok 67zł 

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...