Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] Czy EloBuddy jest lepszy od innych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie grałem w LoLa 4 miechy i mam takie pytanie czy ten bot jest lepszy od bola czy tam l# i czy jest darmowy no i jak w fps

Opublikowano

Polecam, złego słowa nie powiem no może evade mogłoby być lepsze

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ogolnie wedlug mnie jest lepszy od Bola z #l nie korzystalem.Problemem jest tylko mniejsza ilosc skryptow i brak na niektore postacie.A jesli chodzi o fps to zalezy tylko od twojego komputera a nie od bota xD

Opublikowano

Ogolnie wedlug mnie jest lepszy od Bola z #l nie korzystalem.Problemem jest tylko mniejsza ilosc skryptow i brak na niektore postacie.A jesli chodzi o fps to zalezy tylko od twojego komputera a nie od bota xD

Pamietaj ze to projekt zaczyna to samo bylo z bolu i l# na poczatku ze malo skryptow ;F trzeba czekac ale pojawila sie teraz nani kolejny skrypt ...

Wedlug mnie Elobudy jest lepsze od L$ ale bola troche slabsze ale jesli beda w takim kierunku isc to EB bedzie o wiele lepsze niz Bol i L$

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

BoL i płatne projekty na chwilę obecną najlepsze, L# najsłabsze wraz z GoS'em, EB wyżej przeciętnej (z biegiem czasu przebije BoLa, mam nadzieje).

giphy.gif

Opublikowano

EB ma problemy m.in z freezowaniem klienta, zbugowanymi funkcjami, małą ilością i w większości gównianą jakością skryptów. Wątpię, ze to kiedykolwiek dogoni L#, ale i tak jest lepsze od bola który dropi z 300 do ledwo 60 FPS.

Opublikowano

z eb sa problemy w grze a tak to spoko...

na teraz najlepszym rozwiazaniem jest bol

jesli nie chcesz placic to eb

a l# to g0wno

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Tak jak już pisali wcześniej jeśli nie chcesz inwestować w taką zabawę to polecam Elo Buddy porównując z darmowym bolem przebija strasznie. Ale od płatnego BOL'a aż tak bardzo nie odstaje ja używałem obu i szczerze bardziej mi się podoba EB, lecz na tym poziomie rozwoju ma trochę za mało skryptów.

jaracztrawki.jpg

Sygna by "Pruchol"

Avek by iMaQ

Opublikowano

EloBuddy  jest darmowy.

BoL - skrypty lepsze od EloBuddy na paid, jest crack, są cracki skryptów

L# - dobre skrypty, większa wykrywalność, najlepszy program, jest crack

Opublikowano

EloBuddy nie jest darmowy.

BoL - dobre skrypty, by były lepsze od EB nie jest darmowy, ale jest crack.

Od kiedy EB nie jest darmowy?

Opublikowano

Skrypty ujda ale L# nie bedzie lepsze nawet jakby skiny tworcy rozdawali...

Opublikowano

czyli elobuddy jest już lepsze od L# ? bo zauważyłem, że L# zaczyna ssać evade :D

Nie l# wciąż jest najlepsze , eb brakuję dużo ważnych api 

Opublikowano

czyli elobuddy jest już lepsze od L# ? bo zauważyłem, że L# zaczyna ssać evade :D

Nie. W d3 EB ledwo daje radę na Evade+ skrypty do bohaterów są bardzo słabe, są max 4 do których można pograć jakoś, że ujdzie i 1, że jest lepszy niż na L#.

L# jest najlepsze, tyle, że najbardziej wykrywalne :) Coś za coś.

Opublikowano

lasthitowanie - bardzodobre 

combo - srednie 

wg mnie lepszy od bola gorszy od #l ale i tak na nim gram bo nie trzeba nic kupywac a na bolu mi polowa skryptow niue dziala tylko evade troche slaby

Opublikowano

Nie masz pojęcia o czym mówisz, jeśli chodzi o drop fps. Zależy od kompa jakiego masz, ale równie bardzo ważna sprawą jest optymalizacja skryptu/skryptów, których używasz.

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

BoL jest jednym z najlepszych programów, ale jak masz VIP i wykupione skrypty.

BanSharp co tu dużo mówićjosucry.png

EB dropy są dość duże z 300 spadają na 120, evadee jest dość dobre chociaż ma momenty w których jest gówniane, a skrypty to zależy od kogo i czy dobrze zrobione.

Opublikowano

BanSharp to strata czasu i nerwów, skrypty jakościowo można porównać do autohotkeya...

BoL najlepszy jak masz vip/nulled

EloBuddy to BoL tylko darmowy :D (oczywiscie trzeba uwazac przy doborze skryptow, wybierajcie adevade a nie # :D)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...