Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New Player Pack - kupić czy nie?

Sandboxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chciałem sobie kupić tego New Player Packa (Anubis, skin do niego i 400 gemsów) jest on za 3,30 Euro jeżeli dobrze pamiętam, słyszałem że jest to "pułapka" że kupujesz ale nic nie dostajesz... Pozatym jak chciałem do kupić pisało że kosztuje to 3,69 pln a powinno być 3,69 Euro... Kupić czy nie? (Jeżeli jest to pułapka ;D)

76561198146628072.png

Opublikowano

Nie jest to pułapka, sam go kupiłem, i dostałem wszystko to, co jest napisane (nie jestem pewnien jak to jest, gdy się już ma skina do anubisa). Imo się opłaca chociażby dla tych gemów, a i skina można dostać.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Dostaje się, ale tylko 1 raz.

Ja chciałem kupić ponownie gemsy taniej to zabrało mi kasę i nic nie dało więc kupuj tylko 1 raz.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie jest to pułapka, sam go kupiłem, i dostałem wszystko to, co jest napisane (nie jestem pewnien jak to jest, gdy się już ma skina do anubisa). Imo się opłaca chociażby dla tych gemów, a i skina można dostać.

Jak ma się skina i vp to dostaje się tylko gemy. ;)

Opublikowano

Metoda nadal działa, nalicza 3,69 zł? Nie wiem czy warto lecieć do sklepu po starter za 5 ziko i płacić. Nie odrzuca Wam Xsollanumerów?

Opublikowano

ja tego nie kupowałem ale podobnie jest jak kupujesz godpack tez masz cene w PLN pododane ale to jest fake więc też wątpie że kosztuje to 3,69

Opublikowano

Metoda nadal działa, nalicza 3,69 zł? Nie wiem czy warto lecieć do sklepu po starter za 5 ziko i płacić. Nie odrzuca Wam Xsollanumerów?

3,69, ale euro, wychodzi około 16zł, czy tam 17 ;)

DR5ChPt.png

Opublikowano

3,69, ale euro, wychodzi około 16zł, czy tam 17 ;)

Sęk w tym, że Xsolla w płatności telefonicznej wyświetla Ci płatność 3,30 euro, a następnie ich kalkulator przelicza to na 3,69 (dodaje VAT) w polskich złotych ;). W innych przypadkach tak się nie zdarza, wyjątek stanowi właśnie Starter Pack i God Pack, którego cenę też wyświetla jako 25 złotych polskich.

Opublikowano

Sęk w tym, że Xsolla w płatności telefonicznej wyświetla Ci płatność 3,30 euro, a następnie ich kalkulator przelicza to na 3,69 (dodaje VAT) w polskich złotych ;). W innych przypadkach tak się nie zdarza, wyjątek stanowi właśnie Starter Pack i God Pack, którego cenę też wyświetla jako 25 złotych polskich.

Nie wiem, mi jakoś pokazywało 16zł (również płaciłem Xsollą), być może to bug, tak czy tak cena jest w euro.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Potrzebuje pomocy... Chcę kupić przez telefon New Player Packa wpisuje numer i się ładuje i tak z 10 min później próbuje jeszcze raz i nic... Ktoś pomoże?

@edit: Posiadam Smite ze Steam, może w tym tkwi problem :)

76561198146628072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...