Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<=============================================

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

===============================================

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ R ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ E ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ K ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ L ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ A ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ M ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ A ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

<=============================================

===> Serwer Battlefield - PVP.IQ.PL <===

Informacje:

IP: Bf3.iq.pl

Sloty: 100-200

Wersja: 1.7.X

Ogólne:

Witaj, jeżeli masz długo do czynienia z tą grą zapewne słyszałeś o świetnym jak na tamte lata serwerze Bf3.iq.pl.

Serwer miał znakomitą liczbę graczy i były czasy kiedy był cały czas pełny a gracze wstawali specjalnie rano, aby grać na serwerze..

Grali na nim Polacy, Anglicy, Francuzi, Hiszpanie, Rosjanie, Niemcy i wiele innych różnych zagranicznych krajów, był po prostu popularny.

W ostatnich miesiącach zamknąłem ten serwer, gdyż stwierdziłem, że nie spełnia on moich wymagań i chce zrobić coś lepszego, coś bardziej kreatywnego i odrębnego od Polskich serwerów a zarazem Angielskich, dlatego właśnie przedstawię wam kilka (nie wszystko) podstawowych elementów na serwerze.

Na samym początku należy wspomnieć, że wszystko jest pisane przeze mnie i sam zajmuję się konstruowaniem i urozmaicaniem tego projektu w rezultacie programowaniem i tworzeniem czegoś na podobieństwo gry "Battlefield".

Oto parę systemów zaprogramowanych przeze mnie:

smierc_player.jpg

1. Po zginięciu gracz leży na ziemi, gracz z jego drużyny może go odrodzić posiadając defibrillator, który posiada medyk.

apteczka_player.jpg

2. Medyk może rzucać swoim towarzyszom apteczkę, która regeneruje im punkty życia.

Apteczka nie jest podatna na pociski i każdy pocisk wymierzony w apteczkę niszczy ją.

Apteczkę można zniszczyć na mapie ręką poprzez lewe kliknięcie myszki na nią.

Można ją rzucać co parę sekund (poprzednia się usuwa).

magnum_player.png

3. Na serwerze posiadam własny system broni w tym:

- Nowoczesny system przeładowywania

- Komfortowy system wyświetlania amunicji do danej broni

- Własne tekstury oraz dźwięki do nich

- System rozwalania bloków po trafieniu w blok

- Dokładny opis każdej broni

- System zdobywania amunicji

4. Ukryte nicki graczy wrogiego teamu.

5. System przejmowania flag oraz odradzania się przy nich.

Jak na razie to tyle udało mi się zrobić, codziennie poświęcam na ten serwer parę godzin pracy :).

Opublikowano

@Qwant1 widać że się staracie! Obecnie macie najlepsze serwery rpg w Polsce. Nigdzie indziej nie widziałem takiego dopracowanego serwera/serwerów jak te! Gratuluje administracji za takie super serwery

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@Qwant1 widać że się staracie! Obecnie macie najlepsze serwery rpg w Polsce. Nigdzie indziej nie widziałem takiego dopracowanego serwera/serwerów jak te! Gratuluje administracji za takie super serwery

Dziękuję za opinię :-)

Opublikowano

Serwer fajny , no ale txt odrażający. Po prostu nie pasuje do strzelanki. Polecam serwer :D

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Chciałem zobaczyć co i jak na tym nowym serwerze.. Ale mam pewien błąd, otóż nie mogę się ZAREJESTROWAĆ, ponieważ nie posiadam uprawnień...

post-1344617-0-38842500-1448046789.jpg

Opublikowano

Chciałem zobaczyć co i jak na tym nowym serwerze.. Ale mam pewien błąd, otóż nie mogę się ZAREJESTROWAĆ, ponieważ nie posiadam uprawnień...

attachicon.gifaaa.jpg

Dzięki za zgłoszenie błędu, naprawione.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...