Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Jakiś czas temu okradziono mi mojego ninje(lvl 61) i mam pytanie jak w 2 dni szybko zarobić na eq dostć dobre? na nimi mam podstawowe ale na nim niedaje rady w v2 czego używać macie jakiś najlepszy sposób żeby b. szybko zarobić a się nie narobić ? ;p

za pomoc +i 5 będą leciały

Opublikowano

Tak naprawdę szybkich sposobów na sporą sumę to nie ma :( no chyba że mówimy tu o przedziale 2-3 tygodnie :).

To powiem ci to co od każdego usłyszysz :

- Fishbot xangelbot v.5

-easymetin2 robisz 3 konta mentale i do lochu lub na jak-to i spółka

O przypomniał mi się pewien sposób na szybką kase jednak liczyć się muszisz że twa reputacje internetowa bardzo spadnie w dół !

- Teraz w czasach chińskich botów jest pełno 10 latków kupujących kk na allegro. Piszesz że selniesz twoje konto za yang

dajesz mu passy do swojego konta pustego on daje ci kase ty nie zgadzasz się na zmianę e-mail i następnie zmieniasz hasło do konta. Jednak musisz pamiętać że lubiany w tej grze nie będziesz !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fb jest czysty jak na skanie nie ma virusów ;] na mpc w spisie FB gdzieś jest download chyba, a tutaj bez skana jest 10% , czy usunięcie tematu chyba

refy RMCF

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...