Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft w League?

Guciosky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy tylko przeczytałem o tym niebieskim trinkecie w Patch Note'sie wiedziałem, że to będzie coś co mi zajmie czas pomiędzy team fightami. Nie myliłem się. Dzisiaj rozegrałem sobie gierkę i w sumie była dosyć nudna więc wpadłem na pomysł, że trochę sobie pobuduję (Minecraft!). Niestety nic nie udało mi się zbudować za to udało mi się zapewnić wizję na całą dżunglę mojej drużyny.

Mowa o tym przedmiocie

Item1png_srapwqw.png

Na zdjęciu próba... ułożenia serca lecz smok wszystko rozrzucił no i lipa.

Może wam udało się coś ułożyć lub chcecie ułożyć a następnie się pochwalić? Nie ma sprawy. Zachęcam również do dyskusji na ten temat.

Bez-tytul_srapwas.png

Opublikowano

Głupek dragon, tak porozrzucał te wardy, że to nie wygląda nawet jak serce ;v

Ciekawy build ;0

No cóż po 6 latach gry miały prawo znudzić mi się "buildy z mobafire", z których i tak nigdy nie korzystałem. Jak to mawiamy w diamencie wraz z moim kolegą "Lepiej ułożyć build'a swego, niż korzystać z cudzego." Jeszcze wymyśliliśmy coś związanego z moba fire lecz nie mogę sobie przypomnieć. Zachęcam natomiast do tworzenia swoich build'ów, którymi gra nam się dobrze zamiast grać na siłę tym czym grają inni. Myślenie nie boli. Tymbardziej, że powinno kupować sięw każdej grze inne przedmioty dopasowane do sytuacji co ja robię zawsze od tych 6 lat.

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/25571182

musisz lepiej nick zamazywać, a tak apropo to imo. można takie coś zacząć na customie dla funu, ale na rankedzie.. ogólnie tracisz dużo czasu na tym ale jeżeli masz chęć do tego czemu nie. jak zajrzę do lola to postaram się również zrobić jakiś wzór. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

http://www.lolking.net/summoner/eune/25571182

musisz lepiej nick zamazywać, a tak apropo to imo. można takie coś zacząć na customie dla funu, ale na rankedzie.. ogólnie tracisz dużo czasu na tym ale jeżeli masz chęć do tego czemu nie. jak zajrzę do lola to postaram się również zrobić jakiś wzór. :)

No cóż, nie sądziłem, że ktoś będzie specjalnie chciał bawić się w programach graficznych aby odszyfrowac mój nick dlatego też się nie starałem. Tym bardziej, że na pierwszy rzut oka nic nie widać. Gratuluje rozwiązania zagadki choć mogłeś zachować rozwiązanie dla siebie, co by to inni również mogli się wysilić gdyby tak bardzo potrzebowali tej informacji. Czekam na Twoją pracę a w między czasie może i ja podejmę się kolejnej próby ułożenia czegoś fajnego. Myślę, że ze znajomymi może to pójść o wiele szybciej.

Opublikowano

No cóż, nie sądziłem, że ktoś będzie specjalnie chciał bawić się w programach graficznych aby odszyfrowac mój nick dlatego też się nie starałem. Tym bardziej, że na pierwszy rzut oka nic nie widać. Gratuluje rozwiązania zagadki choć mogłeś zachować rozwiązanie dla siebie, co by to inni również mogli się wysilić gdyby tak bardzo potrzebowali tej informacji. Czekam na Twoją pracę a w między czasie może i ja podejmę się kolejnej próby ułożenia czegoś fajnego. Myślę, że ze znajomymi może to pójść o wiele szybciej.

w programie graficznym? otwieram tylko photoshoopa gdy mam zlecenie graficzne, czy inne projekty na głowie ale dla takiej rzeczy jak twój nick - wystarczy wpisać nick bagolon25 w google i krzyżówka rozwiązana w 5 sekund. taka już religia na forum, witamy na mpc.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

w programie graficznym? otwieram tylko photoshoopa gdy mam zlecenie graficzne, czy inne projekty na głowie ale dla takiej rzeczy jak twój nick - wystarczy wpisać nick bagolon25 w google i krzyżówka rozwiązana w 5 sekund. taka już religia na forum, witamy na mpc.

No tak w sumie o tym zapomniałem. :)

Opublikowano

KzOo6Rq.png

to jak tam bawicie sie w diamencie z kolega i wymyslacie sobie rozne haselka jak postacie z pierd*lonej bajki o kubusiu puchatku? LALALALA EJ GRACIAN CHO WYMYSLIMY SE JAKIES HASLO OK ALEKSY TO MOZE NIE SRAJ KOMUS NA KLATE BO BO CIE ZLAPIE TATE XDDDDDDDDDD

@topic

fajny pomysl, na pewno sprobuje ale duzo lepiej korzystac z tego normalnie

Opublikowano

KzOo6Rq.png

to jak tam bawicie sie w diamencie z kolega i wymyslacie sobie rozne haselka jak postacie z pierd*lonej bajki o kubusiu puchatku? LALALALA EJ GRACIAN CHO WYMYSLIMY SE JAKIES HASLO OK ALEKSY TO MOZE NIE SRAJ KOMUS NA KLATE BO BO CIE ZLAPIE TATE XDDDDDDDDDD

@topic

fajny pomysl, na pewno sprobuje ale duzo lepiej korzystac z tego normalnie

Kolejny. Cóż nie będę się z tobą kłócił bo nie po to stworzyłem ten temat. Jedna osoba podała mój nick i teraz wszyscy będą komentować i wytykać mi jakieś błędy? A co jeśli to nie jest moje konto, a zdjęcie zrobił mój kolega? Na to dowodów już nikt nie znajdzie. Dlatego proszę samemu sobie odpowiedzieć na to pytanie bo ja nie zamierzam więcej udzielać się w tej sprawie. Dopuszczam jedynie komentarze na temat a jeśli ktoś jeszcze będzie chciał coś dodać w kwestii mojego czy też nie mojego konta, będę zgłaszał. Mam nadzieję, że administracja będzie działała w tym kierunku.

Jeśli chodzi o drugą część odpowiedzi to proszę spojrzeć na mini mapę a dokładnie w okolice dżungli mojej drużyny. Nim zacząłęm się bawić w budowę "zamków z piasku", wykorzystałem ten przedmiot w celu do jakiego został stworzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...