Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena tego VPS, ile slotów uciągnie?

Gość ZEDn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pluginów pewnie nie dużo, nie lubię jak jest dużo pluginów dla mnie to zbędne :)
128Tr.

Opublikowano

Coś koło 45-55 slotów myślę. Miałem wersję standard z MH i przy 32 slotach nie było tragedii, choć już były od czasu do czasu widoczne lagi. Warto pamiętać, że w MH net lubi sobie zastrajkować :P

Opublikowano

Coś koło 45-55 slotów myślę. Miałem wersję standard z MH i przy 32 slotach nie było tragedii, choć już były od czasu do czasu widoczne lagi. Warto pamiętać, że w MH net lubi sobie zastrajkować :P

Heh, aż dziwne, że maszyna za 99zł może uciągnąć tyle slotów :D Tym bardziej zaskakujące jest, że za tyle slotów w hostingu zapłaciłbym z jeszcze raz tyle :D

Jeśli to prawda i nikt nie ma niczego do powiedzenia to myślę, że można zamknąć! :)

Oczywiście dzięki @¬Teski za szybkie odp. w środku nocy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A ja polecę. Poza jednym przypadkiem problemów, mam tam 3 VPSy i działają wyśmienicie. Dodatkowo posiadam kilka dedyków na innych hostingach.

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...