Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota do rankedów i aren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam bota do rankedów i aren tak jak napisałem w temacie, mam rangę 17 i chciałbym wbić ~13, spadłem z 15 przez boty a jak mówią "If you cant beat them - join them"

Hearthranger mi nie patchuje, uruchomiony jako administrator
SmartBot - cannot connect auth - błąd

Jak mozna prosze o link, jutro kolo 9 popatrzę, pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam, szukam bota do rankedów i aren tak jak napisałem w temacie, mam rangę 17 i chciałbym wbić ~13, spadłem z 15 przez boty a jak mówią "If you cant beat them - join them"

Hearthranger mi nie patchuje, uruchomiony jako administrator

SmartBot - cannot connect auth - błąd

Jak mozna prosze o link, jutro kolo 9 popatrzę, pozdrawiam :)

haha śmiechłem jak to przeczytałem "spadłem przez boty" serio gościu? bot lepszy od człowieka (jak ktoś nie potrafi użyć mózgu to potem gada takie głupoty) powiedz lepiej swój staż w Hearthstonie bo jak widzę że tak piszesz i używasz bota to nic a nic nie znasz się na grze nawet nie potrafisz sam bota znaleźć/użyć

Opublikowano

Botów używa się do farmienia golda. Nawet z dobrze skonfigurowanym botem za wysoko nie dojdziesz.

Jak tamte dwa Ci nie działają to został Ci tylko ten: http://www.mpcforum.pl/topic/1357669-hearthbuddy-p%C5%82atny-bot-do-hs-spos%C3%B3b-jak-korzysta%C4%87-za-darmo/

No i ten, ale nie wiem jak tam on sobie radzi: http://www.mpcforum.pl/topic/1464663-hearthstone-bot-logicbreakers/

giphy.gif

Opublikowano

Śpiąćy byłem. Mam dość botów na Arenach, perfidne boty, takie jeszcze tanie lub darmowe, bo robią ruchy co X sekund, nawet skipują przez określony czas ;) A w nocy bym sobie farmił golda :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...