Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unlucky platynka

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu zakończenia sezonu na tym koncie posiadałem golda 4 z ok. 25 LP, Mainowałem cały sezon ADC.

Jak wiecie w tym przedsezonie adc dostało niezłego buffa i dzięki temu w 2 dni samym lucianem i może 3-4 razy gravesem:

pxhP35x.png

i to jeszcze z taka latwoscia, ze lacznie przegralem moze z 3 gry od g4 xD

tutaj staty jakby ktos chcial

http://prntscr.com/92tcsi

Hello there.

Opublikowano

To jest Twoje główne konto?

Widziałem, że niektórzy robią ER -> Trinity -> IE -> Stattik i jest orando. 

Gz :)

Tak, ale mam ich kilka i na "smurfach" byla wyzsza dywizja xD

Wlasnie nie wiedzialkem , czy lepsze jest trinity czy nie, kilka razy tak gralem i tez bylo spoko, teraz tak zagram i dam znac jak bylo :P

@Edit

fajnie działa, ale ciezko ocenic bo zalosni przeciwnicy :D

zzubB7h.png

Hello there.

Opublikowano

Może po prostu doszedłeś do większej wprawy, bo w sumie aż tak mocno adc nie wzmocnili (chyba xp).

To na pewno, ale adc też jest strasznie wzmocnione.

Hello there.

Opublikowano

Adc jest nieziemsko wzmocniony na ten sezon... ale w sumie bardzo dobrze bo jak 

sama nazwa mówi "adc" to "adc" i teraz przynajmniej może spełniać swoje obowiązki

szkoda tylko że wzmocnili tylko niektórych ADC a nie wszystkich...

niedawno grałem na Kog-a niby musi stać w miejscu aby wykorzystać swoje zdolności...

a wcale nie ma sie o co obawiać tak napier** ze nie idzie do niego podejść bez jakiejś ochrony

ale jeśli wbiłeś platyne teraz... to raczej ci jej już nie zaliczą bo o ile mi dobrze wiadomo sezon już się skończył ^-^ yey...

Opublikowano

Adc jest nieziemsko wzmocniony na ten sezon... ale w sumie bardzo dobrze bo jak 

sama nazwa mówi "adc" to "adc" i teraz przynajmniej może spełniać swoje obowiązki

szkoda tylko że wzmocnili tylko niektórych ADC a nie wszystkich...

niedawno grałem na Kog-a niby musi stać w miejscu aby wykorzystać swoje zdolności...

a wcale nie ma sie o co obawiać tak napier** ze nie idzie do niego podejść bez jakiejś ochrony

ale jeśli wbiłeś platyne teraz... to raczej ci jej już nie zaliczą bo o ile mi dobrze wiadomo sezon już się skończył ^-^ yey...

wiem ze nie zalicza, wbijam dla MMR, juz p4 55 lp. jakos latwo lol

Hello there.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...