Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścigacz

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LwG - Lewa w Górę takie pozdrowienie motocyklistów.

Cytuje z innego forum:

Bycie motocyklistą ma jedną wyróżniającą się zaletę - automatycznie stajesz się częścią wielkiej rodziny. I wierz nam, jeśli jedziesz w samotnej trasie i nagle z naprzeciwka nadjeżdża drugi motocykl i wystawia lewą dłoń, aby cię pozdrowić, poczujesz dumę i ciepło w sercu.

Opublikowano

LwG - Lewa w Górę takie pozdrowienie motocyklistów.

Cytuje z innego forum:

Wiem co to LwG,tylko nie rozumiem dlaczego to taki hype jest na scigacze?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jaki hype? Co za bezsensowne stwierdzenie. Ścigacze zawsze były świetne, z resztą jak wszystkie motocykle. Dlaczego ktokolwiek uważa, że teraz jest na to popularność?

Coraz więcej młodych ludzi zdobywa 16 rok życia, co pozwala na zrobienie A1. Dobre moto można wyrwać za stosunkowo niską cenę, a poza tym to zarąbista sprawa.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zainteresowanie motocyklami obejmuje wszystkie rodzaje motocykli, na ścigacze jednak jest największe parcie, wielu ceni szybkość, adrenalinę, może dlatego.

­

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Kto co woli, a jak ty to nazwales "hype nazwales scigacze", wiekszosc po prostu ludzi woli scigacze, sam mam yamahe yzf r125ccm i jest zajebiscie :)

Opublikowano

Jaranie sie scigaczami to p***lstwo a lwg to ciota i c**j

A nick LeftBrizzle i jego posiadacz to ciota, glupia k***a, p***l

Morda motopedałku

Qoh6Zye.gif?1

Opublikowano

No i dobrze, że jest to coraz popularniejsze. Ludzie w szpitalach czekają na organy.

Czy jako kierowca samochodu mogę też się czuć częścią wielkiej rodziny xdd?

Cyrk.png

Opublikowano

No i dobrze, że jest to coraz popularniejsze. Ludzie w szpitalach czekają na organy.

Oczywiście, że nie. 

I sprawdź co to jest MotoSerce, a dopiero później gadaj o organach.

Jaranie sie scigaczami to p***lstwo a lwg to ciota i c**j

A nick LeftBrizzle i jego posiadacz to ciota, glupia k***a, p***l

Morda motopedałku

Proponowałbym, abyś opuścił to forum lamusie. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Oczywiście, że nie. 

I sprawdź co to jest MotoSerce, a dopiero później gadaj o organach.

A dlaczego nie? Również jestem kierowcą jak inni więc nie mogę sobie nazwać sobie ich moją rodziną ?

A co ma do rzeczy oddawanie krwi do organów? Bardzo dobra akcja co nie zmienia faktu, że organy są bardzo potrzebne.

I żeby nie było nic nie mam do motocyklistów którzy nie stwarzają zagrożenia. Tą drugą grupą gardzę i nazywam podludźmi.

Cyrk.png

Opublikowano

@Arialll 

To pokazuj sobie cześć z każdym kierowcą świata, ciekawe jak zareagują. Motocyklista dla motocyklisty zawsze będzie wyrozumiały i służył pomocą, w każdym Państwie Europy. 

\A motocykle są po to żeby szaleć, większość nie porusza się nimi na co dzień tylko traktuje to jako hobby. A stwarzanie zagrożenia i nadmierna prędkość to dwie różne sprawy i żeby postawić to wszystko w jasnym świetle dodam, że samemu zdarza mi się pozapierdalać i nie uważam, że stwarzam zagrożenie dla innych, ponadto większość wypadków z udziałem motocykli są spowodowane przez zwykłych kierowców samochodów, to mówię ja instruktor jazdy na auto i motocykl oraz setka innych sondaży i statystyk. 

Day after day.

Opublikowano

Zamiast lwg to loo - lubie oddawać organy

albo NMWZAHISPK

Nie mam własnego zdania ani hobby i siedze przed kompem :)

Day after day.

Opublikowano

Zamiast lwg to loo - lubie oddawać organy

albo NMWZAHISPK

Nie mam własnego zdania ani hobby i siedze przed kompem :)

Obok raperów, homoseksualistów i wegetarian, motocykliści to moja najbardziej znienawidzona społeczność. Nie ze względu na ich zainteresowania i ogółem prywatne rzeczy. Bo mam to w dupie. Tylko ze względu na to, jak bardzo potrafią wpierdalać innym swoje ideologie. Wszędzie, gdzie to tylko możliwe, wrzucają jakieś gówniane memy, czy cytaty (te o śmiercionośnym hobby, czy zawrotnej prędkości to prawdziwy #rakcontent). Wszędzie wepchną swoje teksty typu "spojrzałem śmierci w oczy", "to mój styl życia", "wiem, że to niebezpieczne, ale ja to kocham, zrozum to", nawet w rozmowie o widelcach. Gorzej jak studenci prawa. A w robieniu gównoburzy są po prostu mistrzami.

Opublikowano

mnie w*****a tylko jedynie to

patrze-ci-w-oczy-skuter.jpg

gimbozjebny niszczący opinię,bo co do smigania to spoko,bo sam smigam,no ale k***a jak widze takie coś to mnie c**j strzela

945be9e2a6c17df7med.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...