Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multi DMG Hack ~ NiveriA

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie działa, po włączeniu gry wywala error i wyłącza gre

Jaki error?

Przed chwilą było testowane i wszystko działało.

Musisz coś źle robić :P

A tu raczej nic nie ma do zrobienia poza dodaniem tego wszystkiego do spatchowanego klienta i uruchomieniem zwykłym exe a nie patcherem.

Opublikowano

z tej strony GM.

Dam Ci 100 zł, za skasowanie tego. 

Nie dzięki xD

@Algade dobry deal! Skasujesz, dostaniesz 100zł i jeszcze raz wrzucisz! /s

Jak odpalą kiedyś ten serwer, to na pewno skorzystam. Dzięki.

E tam :D

Miłego używania :D

Opublikowano

@Algade

fajne eventy w tym dmg

XDDD

Elegancko proszę pana wszystko ładnie śmiga :D

Nie moja zasługa, tylko moje dodanie i udostępnienie :D

Opublikowano

@Algade

fajne eventy w tym dmg

Może i fajne, szkoda że udostępnione 4 lata temu przez @TrueFaith (jutro bd 4 lata). Wszystko co teraz jest to albo copy pasta albo słabsze. 

@Antymix

Działa, ładnie sypie.

Opublikowano

Działa pięknie, ale mam małe pytanko - czy da się (obstawiam, że tak) i jak modyfikować ilość dmg? Wg. mnie jest lekko za duża, bo pomimo że sieka równo to jednak co jakiś czas loga przez ilość hitów :).

Opublikowano

Bóldupicie, wrzucam bo strzelacie fochami, skoro leżało coś takiego u mnie w folderze cheaty, to zrobiłem żeby działało na każdą klasę.

Jeśli któryś z Was jest w 100% autorem tego, to piszcie do moderacji i udowodnijcie, że to Wasze a nie kogoś kto udostępnił o wiele wcześniej i od niego podje*aliście.

Gracze chcą cheatów, to im wrzucę na tyle ile potrafię, a to co tutaj dałem nie wymaga dużych umiejętności.

Płaczcie dalej że za wrzucanie cheatów nic nie ma, a ja wrzucę jeszcze multihacki na serwery które nie mają wgl zabezpieczonych klientów :)

Opublikowano

@Algade jesteś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie :)?

Da się, ale wrzucam takie bo nie chce mi się szczerze siedzieć i edytować więcej :D

Opublikowano

A czy byłbyś w stanie mi powiedzieć gdzie szukać tego i w jaki sposób edytować? Powiedzmy, że jestem lekko ponad zielony w te klocki więc nie musiałbyś wszystkiego krok po kroku pisać ^^.

@Algade mam rozpakowane wszystko ładnie, tylko nie wiem która wartość odpowiada za mnożnik dmg.

Opublikowano

Ukradłeś Maćkowi i się chwalisz prostacki gnoju? Przynajmniej ze względu na ten ''poważny projekt'' jakim jest Antaris, byłbyś, chociaż w najmniejszym stopniu poważnym użytkownikiem empece forum, oczywiście, jest to tylko i wyłącznie moje zdanie i możesz się z nim nie zgodzić.

Pozdrawiam Multitabs.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...