Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu silver a nie gold

niedotykac2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóz tak kolega mnie zaprosil do druzyny 3v3 gdzie byl juz gold 1  i nie gralem tak zadnych meczy i mam golda 1 w 3v3 a 5v5 solo/duo silver 4 podajze i czemu dostalem srebna obramowke ? podobno bierze wieksza range niezaleznie od 3v3 czy 5v5 

Opublikowano

Ciężko zrozumieć o co Ci chodzi. Żeby dostać border z teamówek to trzeba tam wygrać X meczy. Jeśli nic w nim nie grałeś to nie dostaniesz nagrody.

Opublikowano

Człowieku, jeżeli będziesz grał rankedy 3v3, będziesz miał obramówkę Golda, a jeżeli będziesz grał solo/duoQ to będziesz miał obramówkę Silvera.

Pozdrawiam, Bartek. ;]

QNEmDk9.png

Opublikowano

Otóz tak kolega mnie zaprosil do druzyny 3v3 gdzie byl juz gold 1  i nie gralem tak zadnych meczy i mam golda 1 w 3v3 a 5v5 solo/duo silver 4 podajze i czemu dostalem srebna obramowke ? podobno bierze wieksza range niezaleznie od 3v3 czy 5v5 

W tej drużynie trzeba wygrać ileś meczy, żeby dostać nagrody. Nie wystarczy po prostu zostać dodanym do jakiegoś teamu.

giphy.gif

Opublikowano

Czyli w tym sezonie niestety już nie dostaniesz bo nie zagrałeś żadnego meczu w tym teamie, dodatkowo poszczególne ramki są na poszczególny tryb gry, ramka z 5v5 będzie widoczna tylko na 5v5 i to samo z 3v3.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...