Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Monitor do 300 zł

Teski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś poleci coś ciekawego w okolicach 300zł? Może być używany w sumie.

Głównie do przeglądania neta/kodzenia itp. Czasem też się w cs'ka coś pyknie

Byle w oczy nie jebało po 2 godzinach, bo czasem sobie lubię przynołlajfić

A no, i tak z 21 cali by było gites

Opublikowano

Oprócz "jebającego" monitora, ważne jest również światło w pokoju, więc polecam zainwestować w jakąś lampkę biurkową.

Opublikowano

Wiekszosc uzywanych monitor z allegro bedzie raczej dobra, do 300zl nie kupisz czegos wyrozniajacego sie, wszystko podobne.

Czyli tak jak sądziłem, oke thanks

Oprócz "jebającego" monitora, ważne jest również światło w pokoju, więc polecam zainwestować w jakąś lampkę biurkową.

nie pytałem o światło, no i moderator robi offtop, nieładnie

Opublikowano

Po prostu jakiegokolwiek monitora byś nie kupił, za niewiadomo jaką flotę, to i tak będzie Cię monitor raził bez odpowiedniego oświetlenia.

A zamiast być wdzięcznym za pomoc, to próbujesz mi coś wypominać, ale to już świadczy tylko o kulturze osobistej.

Opublikowano

Po prostu jakiegokolwiek monitora byś nie kupił, za niewiadomo jaką flotę, to i tak będzie Cię monitor raził bez odpowiedniego oświetlenia.

A zamiast być wdzięcznym za pomoc, to próbujesz mi coś wypominać, ale to już świadczy tylko o kulturze osobistej.

nie pytałem się co zrobić, żeby mnie monitor nie jebał po oczach, tylko pytałem o to jaki monitor kupić, lol

Opublikowano

W tej cenie z nówki możesz dostać tego benq, trochę dopłacając, niestety 18.5".

http://www.agito.pl/monitor-benq-18-5-led-gl955a/pd/EKDQKBBBM/

W podobnej cenie 19.5"

http://allegro.pl/monitor-benq-gl2023-sklep-przecena-gw36m-fv23-i5793030092.html

Na Twoim miejscu wybrałbym ten model:

http://allegro.pl/benq-gl2250m-super-stan-full-hd-dvi-poznan-fv-i5778821614.html

Mieścisz się do 300zł, więc nie musisz dopłacać, jest większy niż poprzednie, bo ma 21.5" 

i ma rozdzielczość FullHD, która staje się powoli standardem. Nie kupuj nowego monitora

w tej cenie, bo jesteś skazany na m.in niską rozdzielczość i małą wielkość. Ten trzeci będzie

zdecydowanie najlepszym rozwiązaniem.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Z tym, ze on ma racje, moze swieczka na biurku tez da rade, chodzi o to, ze patrzysz na czarne mpc i otwierasz nagle jasna strone i to meczy oczy ;) a tak to nie ma takiego "szoku"

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...