Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Kosmiczni Wojownicy

Kulfix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdybym miał trochę więcej czasu i wiedział więcej na temat robienia botów(jaki program i jak go używać) mógłbym coś wykombinować, a bez tego to nie za bardzo :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mi sie też wydaje że lipa z bota :/

Tak całkiem lipa to nie :P bo przecież Kulfix coś wrzucił :P Ja tam wierzę że jak tylko wyjdzie na prostą ze studiami to coś zakombinuje by nam wszystkim żyło się lepiej ;) Prawda Kulfix?? :D

Opublikowano

Trzeba czekać :) , ale i tak ten bot jest przydatny :] nie możemy narzekać no , ale lepszy bot by się przydał :D

Opublikowano

j skreca i wszystko ale nie moge teraz uzywac bo mam za malo mocy i jak trafie na elite to przegrywam jutro napisze więcej ale mi działa bez zazutu tylko chodzi tak dziwnie troszke.. :/

Opublikowano

Nadal czekam i to bardzo na TrainBOTa. Jak ktoś coś zdziała to da znać ;D

18706.png
Opublikowano

Wolę te wersję, która idzie tylko w dół, ona chociaż tyle PA nie traci na bezsensowne przemieszczanie sie

Ale jak masz jakakolwiek mapke to przeciez nie ustawisz bota na noc takiego, ktory chodzi Ci tylko w dol bo zrobi to przez 30 sek a nie przez cala noc ^^ od tego sa boty.

Opublikowano

Kulfix nie jestem expertem, ani nawet amatorem, ale moglbyś zaktualizowac BOT'a do wersji z 4 serwerem? Chyba musialbys dodac parametry takie same jak na serwer 1, 2, czy 3, ale z konfiguracja na 4. Bardzo by mi sie przydal. Taki chodzacy po calej mapce : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...