Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Kosmiczni Wojownicy

Kulfix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok.

Miałem chwilkę wolnego czasu i postanowiłem skrobnąć expbota do gry "Kosmiczni Wojownicy". :rolleyes:

W którymś temacie widziałem, że ktoś tam prosił...

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/be6a623cd1b57df4a21fbfc04d1a9b740b1b712ea9befd1e97085bf1418f8bbc-1275261162

Plik Bot_v.2.1.rar otrzymany 2010.05.30 23:12:42 (UTC)

Obecny status: zakończono

Wynik: 3/41 (7.32%)

MD5: DD46DCEEB479EF96C9A40C69B9AF7200

Download:

http://www.speedyshare.com/files/22712129/Bot_v.2.1.rar

http://rapidshare.com/files/393443245/Bot_v.2.1.rar.html

Co robi?

Lazi po mapie i atakuje wszystkie napotkane potwory ;)

Jak sie tego używa?

-W config.ini wpisujemy swoj login, hasło i serwer na którym gramy.

Wylacza sie ESC.

~~~~UPDATE:

-Dodalem kilka opcji. Teraz bedzie go troche trudniej wykryc. Z tego co wiem admin i tak sie juz ta gra nie interesuje za bardzo wiec mozna dzialac bez obaw ;)

-Ulepszone chodzenie po mapce.

Opcje:

Symuluj gracza- zabija potworki z "bardziej ludzka" predkoscia... (od 0.7 do 3.2 sek)

Szybki exp- Zabija z optymalna predkoscia do expienia. (co ok 0.3 sek)

Wolniej (słabszy net)- Dla graczy ze slabszym laczem (co ok 1 sek)

Prędkosc swiatła ;-)- (0.09 - 0.15 sek)

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://kosmiczni.pl/

W którymś temacie user prosił o takiego expbota to dostał, bo uznałem, że stworzenie tego nie bedzie wymagało super wielkiego nakładu pracy... a akurat miałem wene ;p

Opublikowano

Nie działa to :).

Wpisuje dane.

Włączam.

Loguje się ( on sam ).

Chwila.

Pojawia się na środku ekranu taki jakby błąd nic nie pisze tylko można nacisnąć ok.

Naciskam OK.

Myszka idzie do : Lewy górny róg ekranu.

Myszka stoi.

Z minimalizacją tak samo.

Opublikowano

Nie działa to :).

Wpisuje dane.

Włączam.

Loguje się ( on sam ).

Chwila.

Pojawia się na środku ekranu taki jakby błąd nic nie pisze tylko można nacisnąć ok.

Naciskam OK.

Myszka idzie do : Lewy górny róg ekranu.

Myszka stoi.

Z minimalizacją tak samo.

Jesli wyskakuje ten pusty komunikat to znaczy ze nie wykryl przycisku "mapa".

Po prostu wlacz bota. Jesli po zalogowaniu nie jest zmaksymalizowane okno wcisnij F11... bedzie dzialalo ;)

Opublikowano

No właśnie nie jest , a gdy nacisnę F11 to chwila zaloguje się , wyskoczy ten komunikat i się zmniejszy strona.

Opublikowano

No właśnie nie jest , a gdy nacisnę F11 to chwila zaloguje się , wyskoczy ten komunikat i się zmniejszy strona.

wieczorem sie jeszcze tym pobawie... ;)

Opublikowano

OK czekam gdy będzie już działać to daj nowy w 1 poście ^^ i napisz i dodaj jakiś przycisk aby wyłączyć to bo muszę resetować kompa xD

Opublikowano

Download do poprawionego bota w 1 poscie... mam nadzieje ze tym razem buja.

Zauwazylem, ze dziala tylko, kiedy mamy otwarte tylko 1 okno IE ;D

Opublikowano

Nadal nie działa;/

Wyskakuje komunikat:

Line 2606 (file *C:\i tu gdzie mam bota ..)

Error: Subscript used with non-array variable

Dziwne, bo u mnie buja jak szalony o.O

1 raz sie z tym spotykam. Czyli znowu do poprawki...

Opublikowano

jezeli naprawisz tego bota , to u mnie masz do konca mojego pobytu na MPC +++++ :D a i narazie nie dziala tak jak to pisali , i czy nowa wersje moglbys wrzucic na np speedyshare?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

kocham cie poprostu ;DDDDDDDDDDDDD . wiem nie chciales podziekowan , ale ja musze ci podziekowac , ze nawet potrudziles sie o dodanie na speedyshare. dziekuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobry pomysł z tym bocikiem :) ale powiedz czy jest moze on wykrywalny przez tworce gry?

Druga sprawa, jesli masz wene, moglbys zrobić podobne bota, ktory robilby trening co dwie godzinki w wybrana statystyke?

- ktory dziala na jakims serwerze

lub

-taki ktory dziala, zalączony na windowsie, a po Przelaczeniu uzytkownika, dziala dalej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dobry pomysł z tym bocikiem :) ale powiedz czy jest moze on wykrywalny przez tworce gry?

Druga sprawa, jesli masz wene, moglbys zrobić podobne bota, ktory robilby trening co dwie godzinki w wybrana statystyke?

- ktory dziala na jakims serwerze

lub

-taki ktory dziala, zalączony na windowsie, a po Przelaczeniu uzytkownika, dziala dalej?

Trening odpada - nie wiem jak ominac przepisywanie obrazka ;P.

A wykrywalnosc... Jesli admin bedzie chcial to wszystko znajdzie :rolleyes:

Opublikowano

Trening odpada - nie wiem jak ominac przepisywanie obrazka ;P.

A wykrywalnosc... Jesli admin bedzie chcial to wszystko znajdzie :rolleyes:

A szkoda. Jesli mialo by ci podsunac pomysl, to slyszxzalem ze da sie przepisac pare razy ten obrazek do jkaiejs bazy, a poznije ten bt przepisuje sam te obrazki az natrafi na ten ktory jest w bazie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A szkoda. Jesli mialo by ci podsunac pomysl, to slyszxzalem ze da sie przepisac pare razy ten obrazek do jkaiejs bazy, a poznije ten bt przepisuje sam te obrazki az natrafi na ten ktory jest w bazie

w captha "slowo" a raczej ciag znakow jest za kazdym razem inny... przynajmniej tak powinno byc teoretycznie.

Czyli rownie dobrze moglbym tam wpisywac losowe ciagi znakow liczac na to ze kiedys mi sie uda ;>

Widzialem w necie projekty lamiace tego typu zabezpieczenia, ale nikt za darmo sie tym nie podzieli - wyzsza szkola jazdy niestety.

Opublikowano

aha rozumiem. No coz szkoda :(

CO do updatu tego bota do expa. Dalo by rade zrobic tak zeby bil caly resp tych mobow na jednej kratce, nastepnie szedl w dol, zbil wszystkie moby na kratce, nastepnie szedl w dol az ruch bylby nie mozliwy, nastepnie szeedlby w prawo bil wszystkie moby, pozniej do gory itd. a pozniej sie wracal?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...