Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zengaming - skiny za granie pojedynków 1vs1

Fuxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! smile.png

Zengaming.co - strona gdzie możemy zarabiać poprzez granie areny 1v1, wkrótce dodane będą możliwości gry 2v2,3v3,4v4,5v5, na skiny:) Oprócz zarabiania, na tej stronie możemy poszukać ludzi do teamu, znaleźć team, lub rozpocząć sponsoring lub być sponsorowanym. Na początku chce zaznaczyć że to nie żaden FAKE ani SCAM (chociaż sam nie wiem jak oni na tej stonie zarabiają.. ale można sobie różnw filmiki pooglądać na yt czy też poczytać opinie na necie). Przejdę do rzeczy.

1. Zarabianie na skiny poprzez granie areny 1v1

W zakładce CS GO Arena dostępny jest tryb 1v1. Wystarczy nacisnąć play i poczekać aż strona dobierze nam przeciwnika. Po dobraniu przeciwnika w kółeczku między banerami graczy pojawia się napis start. Klikamy na niego i wchodzimy na arenę poprzez steam. Można zrobić to też manualnie. Pod spodem wyświetla się komenda "connect <ip>", którą należy wkleić do konsoli. Obydwoje graczy mają 6 minut na dołączenie do serwera. Jeżeli w tym czasie nie dołączymy do serwera zostaniemy ukarani porażką. Mecze odbywają się w formacie best of 15 czyli do 8 wygranych rund. Osobiście na serwerze grałem na 9 mapach (mapy aimowe), nie wiem może jest ich więcej, ponieważ na jedną z nich natknąłem się pierwszy raz dopiero po około 50 rozegranych meczach. Po wygraniu meczu bot automatycznie wyrzuci nas z serwera. Za każdą wygraną dostajemy 10 zencoinów. Zencoiny możemy potem wymienić na skiny. Według mnie są tylko 2 minusy areny 1v1: źle dobrane mapy, oraz brak wynagrodzenia zencoinami po disconnectcie przeciwnika. Jeżeli mamy jakieś problemy z serwerem, nie działa, nie możemy wejść, coś się zbugowało, jest opcja pod komendą connect aby zgłosić problem z serwerem, jeżeli druga strona zaakceptuje problem mecz zostanie przerwany.

2. Zarabianie poprzez zapraszanie znajomych

Za każdego zarejestrowanego gracza poprzez nasz link dostaniemy 50 zencoinów. Uwaga: aby otrzymać zencoiny gracz musi zagrać co najmniej jeden mecz na arenie. Reflink znajduje się w zakładce Invite Friends

3. Wymiana skinów w marketplacie

Gdy uzbieramy kolejno 1k,2k,4k,6k,8k,13k (kosy) lub 100k (najdroższe kosy) zencoinów możemy odebrać skiny. Skiny za 1000 coinsów to np Desert Eagle | Naga FieldTested w StatTraku, Tec-9 | Isaac Minimal Wear w StatTraku. Ceny w pierwszym tierze nie przekraczają 5 euro, w drugim są w przedziale 5-10 euro i kolejno tak aż do kosy 80-100 euro za 13k i kosy takiej jak karambit tigertooth za 100k.

4. Wyszukiwanie graczy, teamu i sponsoring

W zakładce Find a Player jest możliwość wyszukania teamu, gracza lub sponsoringu, aby to zrobić wystarczy zaznaczyć jedną z wymienionych opcji, w okienku wyszukujemy w jakich rangach ma się mieścić team/gracz, jaką rolę ma pełnić, jakiej narodowości ma być smile.png

ZAPRASZAM DO REJESTRACJI!!!smile.png)) : klik

Opublikowano

Żeby ugrać taką kosę to trochę trzeba się nastrzelać, ale warto.  Nazbierałem sobie 1000 coinsów i wypłaciłem skina dla testu i faktycznie go dostałem. POLECAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...